Meď luster osvetlenie obývacej miestnosti strop lustre spálňa strop lesk sklom odtieň bronz, zariadenie kuchyne, meď svetlo

€57.62


Milí priatelia,

Ak máte záujem o tento lampa, prosím, zbierať kupón a objednávku. Pre akékoľvek otázky alebo špeciálne požiadavky, prosím, obráťte sa na predajcu prostredníctvom služby okamžitých správ alebo cez WhatsApp +8618512460726. Máme objednané poistenie pre všetky produkty, v niektorých krajinách je možné iniciovať zadarmo vrátenie peňazí za žiadne dôvodu v lehote 15 dní od doručenia package -- "Zdarma " vrátenie". My sa budeme snažiť vyriešiť nepríjemné, aby sa zabránilo otvoreniu spor o vás. Máme Paypal účet a Sberbank, ak nie ste spokojní s našimi službami, sme pripravení ponúknuť náhradu škody. Dúfame, že riešenie bude podporovať priateľstvo. Prosím, postupujte podľa pokynov a získajte kupón teraz!

Štítky: moderné chandelie, svietidlo, luster, kožušiny svetlo, tieň, lustre stropné dosky, úlohou svetlá, luster osvetlenie crystal led, chandlier crystal, luster pre krajinu, moderný luster firefly, tin stropné svetlá.


( 3 Hodnotenie )

Počet