8.5x2 Palcový Pevný Pneumatiky Bez duše, aby Čerpadlo Vzduch na MILOSŤ ZERO 8 9 ZERO9 Ino-kim Light2 Elektrický Skúter 8.5 Bezdušové Pneumatiky

€37.63


HLAVNÉ BODY, PRED NÁKUPOM

* Mnoho zákazníkov spätnej sa mi, že oni ako NULA/MILOSŤ 8/9 veľmi veľa, ale pôvodné pneumatiky sú ľahké byť poškodené, ak nemajú kontrola tlaku v pneumatikách pravidelne, a tak ponúkame túto pevné pneumatiky. Šok absorpcie schopnosť protektorovanie pneumatík je lepšie ako tuhé pneumatiky samozrejme, ale ak nebudete čerpadlo vzduch pravidelne, duše by byť rozdrvený vonkajšie pneumatiky, takže uistite sa, že duše čerpadlo vzduch dostatočne pravidelne alebo nahradiť tieto pevné pneumatiky. * Toto teleso pneumatík sa hodí pre predné koleso NULA/MILOSŤ 8 a obe predné a zadné koleso NULA/MILOSŤ 9 a Inokim Light 2 veľmi dobre, a hodí sa pre príslušné skútre, ktoré naše pôvodné príliš, ako sú Rýchly Volt/Eco Rýchlosť/Ecobee/Krajina man/Turbowheel/Apollo/Go green/Muvter/Techlife, pozrite si prosím váš skúter tvar, porovnávanie s naším, ak sú veľmi podobné, takže sú kompatibilné. Okrem týchto skútre som už spomenul, aj keď veľkosť váš skúter je pneumatika je rovnaký ako 8.5×2 cm, ale oni sú možno nezlučiteľné. Musím zdôrazniť, to nie je vhodné pre Inokim Light 1/Xiao/M365 a zadných kolies NULA/MILOSŤ 8. * Skutočne honeycomb pneumatík môže byť nazývaný pevné pneumatiky príliš, ale táto pneumatika nie je plástu, pneumatiky, vpravujeme špeciálna penová EVA materiálu do vonkajšieho pneumatika namiesto duše. Nemusíte starať o tlaku v pneumatikách už, ale samozrejme by to byť opotrebované príliš. * Parametre: 8.5*2 cm/200*55 mm, Vonkajší priemer: 8.5 cm/200 mm, Vnútorný priemer: 5.3 palcový/134 mm, Šírka: 55mm, Hmotnosť: 654g, Rim: 36*139, Max zaťaženie: 80 kg na 340kpa(50 psi) ★Ručné meranie, môže byť tolerancie. * Inštalácia a nastavenie pneumatík vyžaduje vysoko praktické schopnosti, prosím, sledovať video v popise stránky ako referance, alebo požiadať o profesionálny mechanik. Video ukazuje, ako ho nainštalovať na predné kolesá a zadné motorových NULA 9. Musím zdôrazniť, že potrebujete na čip vypnúť niektoré z penovým materiálom vo vnútri pneumatiky, ak máte pocit, že pneumatika je ťažké byť nainštalovaný na zadné motora. Nebudeme čip mimo penovým materiálom vopred, je to vaša práca, tak prosím, robte to opatrne. * Môže byť rozdiel medzi vonkajším pneumatík a vo vnútri penovým materiálom, je to úplne normálne, nebojte sa, ak vám záleží na tom, prosím, nenechajte ho objednať. * Nebudeme poskytovať inštalácia nástrojov, ak potrebujete páky, môžete purcahse ich v mojom obchode. Ak váš skúter je náboj kolesa nie je odnímateľný, montáž pneumatiky vyžaduje skrutkovače a kovové páky, ktorá určite poškriabaniu hub krúžok. Ak vám záleží na tom, prosím, vážne zvážiť pred zakúpením. * Cena nezahŕňa clo a dane. Existuje určitá pravdepodobnosť, že bude tovar skontrolovaný ciel, ak váš balík je zaškrtnuté, budete musieť zaplatiť colný tým, že sami seba potom. Neviem, osobitných colných taríf štandard. Musíte požiadať o colný orgán vašej krajiny.

Štítky: monopatin, 10 palcové pneumatiky, súprava na opravu bezdušové, camara maxxis 27 5, nula 8x, Koleso 200x50, mijia 365 zadných kolies, elektrický skúter nastaviť, dualtron, bezdušové ventil pneumatiky.


( 4 Hodnotenie )

Počet