1PC Auto Prednej Mriežky, Obloha Radiátor Senzor Kryt Pre 2018-2019 TOYOTA Tundra TSS Radarový Snímač Auto Dekorácie 53141-34010

€19.20


Popis Výrobku:

Nová Mriežka Obloha Kryt Pre TSS Radarový Snímač & qty 2 Jar orechy na ozdobu nainštalovať Značka: Aftermarket Materiál:Plast OE číslo dielu : 53141-34010(RADAR TSS SENZOR OBLOHA KRYT), 90183-06044

Obutie:

Pre 2018-2019 TOYOTA Tundra (HODÍ TRD PRO GRIL IBA) (Prosím, pozrite si model tabuľky pre konkrétne modely)

Poznámky:

-Po prvé, na potvrdenie, že v tejto časti sa hodí pre vaše vozidlo, zadajte vaše vozidlo, Rok, značka, Model, Trim a Motor Tabuľka Kompatibility. -Prosím, uistite sa, že OE číslo zápasy časť, ktorú nahrádza. -Prosím, byť veľmi opatrní a pozrite si naše fotky, uistite sa, že fotografia sa ukázalo, že je rovnaké, ako by ste chceli. -Odbornú inštaláciu vo vysoko odporúčané (pokyn súčasťou balenia) Niektoré varovania sa prichádzajú a odchádzajú, iní budú self-kalibráciu po pár/pár týždňov a nie vrátiť, iní môžu vyžadovať kalibrácia na predajcu.

Zoznam Balíkov:

1x Radiátor Senzor Krytu 2x Jar Orechy

UPOZORNENIE:

AMK NIE je zodpovedný za senzor otázky Toyota Bezpečnosti Zmysle (TSS) snímač, ktorý je chránený krytom sú veľmi finicky a zahodiť kódy, aj keď žiadny kryt je prítomný vzhľadom na pozastavenie, pneumatiky, a mriežka zmeny, nečistôt, snehu, počasie, atď. K dispozícii je aj Toyota služby bulletin, ktorý znie: "Ako možno viete, Toyota nedávno predstavil TSS na Tacoma modely, TSS na týchto vozidlách využíva fotoaparát a milimeter radarové vlny, ktoré sú starostlivo nastavená dyring vozidla, výrobný proces. V záujme zachovania tejto kalibrácie a zabezpečenie správnej funkcie systému, Toyota upozorňuje všetkých predajcov, ktorý odporúčame predajcov neupravujte vozidiel žiadnym spôsobom, ktorý bude mať vplyv týchto systémov, vrátane, nie obmedzený na meniace sa pôvodné pneumatiky veľkosti a/alebo vozidla pozastavenie komponenty, ako sú "výťah súpravy" a/alebo zníženie pružiny a zámenu platné Non-TRD Pro mriežky (a naopak)." Zabezpečiť tesnosť oboch mriežka a senzor krytu je kľúčom, ktorý pomáha znížiť senzor otázky. Aj inštalácia všetko správne, môže cesty senzor. Niektoré varovania sa prichádzajú a odchádzajú, iní budú self-kalibráciu po pár/pár týždňov a nie vrátiť, iní môžu vyžadovať kalibrácia na predajcu. Dúfame, že tieto informácie vám pomôžu urobiť kvalifikované rozhodnutie o nákupe a uskutočnenie inštaláciu a používanie, ako je hladký, ako je to možné. Sme v ziadnom s OEM výrobcu. Sme žiadne pohľadávky byť OEM predajcu alebo distribútora. Sme žiadne tvrdí, že tieto diely sú v žiadnom prípade vykonané výrobcom OEM výrobcu.

Štítky: tundra, tundra led gril, detektor radarový, oxid rav4, corolla, auto mirror prívesok, auto mriežka net, toyota opa logo, alphard toyota, toyota tundra trd príslušenstvo.


( 1 Hodnotenie )

Počet