Natiahol Panel LCD DHL/UPS doprava zadarmo 19 palcový 1920*360 kompatibilný s HDMI stadion fit Arcade Skrine

€207.56


natiahol Panel LCD DHL/UPS doprava zadarmo 19 palcový 1920*360 kompatibilný s HDMI stadion fit Arcade Skrine

Milí kupujúci: Aby sa dostanete tovar rýchlejšie, tento produkt usesDHL/UPS/FedEx zadarmo shippingtheshippingtime je 3-5 dní

Bez ohľadu na to, kde ste vo svete, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa čo najkratšom čase bude doručená do ruky

1.Prehľad produktu ➢ RTD2483 V1.0 je multifunkčný LCD monitor radič dosky. Je navrhnutý tak, aby podpora dual/single 6/8 bit LVDS LCD panel. Podporované rozlíšenie je možné až 1920X1080 @60Hz. ➢ RTD2483 V1.0 len podpora HDMI signálu na vstupe. HDMI a jednosmerný (DC) vstup konektor možno používať interné pin pripojenie namiesto štandardného konektora . RTD2483 V1.0 s Audio funkcie, Podpora Audio signálu vstupný formulár HDMI , moc zosilňovač zvuku výstup pre reproduktor je 2X4Ω/2.5 W. Je tiež podpora slúchadlá výstup . ➢ RTD2483 V1.0 podporujú Tlačidlá ovládania, ovládanie jasu , Firmware Jumper, Aj tieto funkcie podporu mieru .

2.Obrázok

3. PCB Rozmer Obrázok ➢ Rozmer : 76 mm(L)*55mm(W)*11 mm(H) ➢ výška PCB + najvyššie komponent = 11 mm

➢ Otvory Pre Skrutky Veľkosť: Φ3.5 mm x 4pcs

4.Špecifikácia lcd panel

Schéma Zapojenia

Balenie zoznam

1.LCD panel *1

2.LVDS kábel*1

3.Invertor kábel dosky*2

4.Invertor stravovanie *1

5.LCD radič stravovanie *1

6.OSD dosky s káblom*1

7.Reproduktor*1

5.Oblasti Použitia

1)Banka reklama stroj

2)Supermarket reklama stroj

3)Výťah reklama stroj

4)Ulica reklama stroj

O dopravu

Budeme posielať tovaru, akonáhle je to možné . Zvyčajne vedú čas by mal byť do troch dní, ak vaša objednávka nie je nič špeciálne .

DHL/UPS/Fedex/4xp :2-7 dní

B Singapur EMS /Čína EMS:15-45 deň

C Singapur post vzduchu príspevok :20-60 dní

Ak vaša krajina potrebovať prostredníctvom iných prepravy do odoslať tovar, Prosím kontaktujte nás, aby nám pomohli vyriešiť dopravný problém.

FAQ

1. O kvalite

Všetky naše produkt bude testovanie pred odoslaním . Takže si môžete byť istí kvalitou našich výrobkov .

Avšak, Ak ste si našli nejaký problém po tovar doručený , Prosím, neváhajte kontaktovať našich saleman .

Budeme ochotní zaoberať vaším problémom na prvý raz .

3. O záruke a Vrátiť

Môžeme dať našim zákazníkom najlepšie po-predajný servis , Tak budeme ponúkať jeden rok záruka na väčšine našich produktov a profesionálnu technickú podporu .

Kontaktujte nás, ak nie sú žiadne problémy a budeme robiť moje najlepšie fix it out. Tu je naše skreslené & nespokojní tovar politiky.

-- 1. Budeme akceptovať vráti na výmenu alebo vrátenie peňazí do 5 dní po prijatí položky(položiek). Tovar MUSÍ byť v pôvodnom stave, nie sú opotrebované alebo zmenené.

-- 2. Nechceme vrátiť vrátiť poštovného. Vrátenie bude na pôvodná cena bola zaplatená a bude vystavený do 7 pracovných dní od doručenia vrátiť.

4. O Hromadné objednávky

Ak máte záujem o naše produkty a chcete kúpiť veľké množstvo z nás . Pleaes neváhajte a kontaktujte našich saleman dostať lepšiu cenu .

Dáme všetky zákaznícke najlepšia cena a služby !!!

Vďaka za vašu podporu a dúfal, že si užite si nakupovanie v našom obchode !

Poznámka: v Dôsledku rôznych výrobných šarží, farba drôtu možno rôzne farby z drôtu na obrázku, podľa toho, ktorá je predmetom zásielky.

O Nás:

Shen zhen Greatel Technology Co., Ltd je profesionálny LCD modul riešenia.Výrobky sú široko používané v prenosného počítača zariadenia, displej zariadenia, televízne zariadenia, reklamné strojné zariadenia, priemyselné stroje, vybavenie a ďalšie high-tech priemyselné odvetvia.Naše produkty zahŕňajú :LCD suite (LCD/LED controller rada, panel kábel, invertor, OSD dosky, diaľkové ovládanie, napájací zdroj, adaptér);LCD/LED panel (4.3-110 cm);LCD/LED displeji/TV;Billboardov/media tabule;

Štítky: arcade box 19, arcade jamma pcb, 19 palcové rack, test lcd displej, arcad, ups ups, rada edp, 7in, 123 lcd, panel monitor.


( 1 Hodnotenie )

Počet