FEICHAO 5.8 GHz FPV SMA Anténu & RP-SMA Konektor Konektor 85mm/55mm pre RC FPV Racing Drone Quadcopter pre Video Okuliare Okuliare

€3.28


FEICHAO 5.8 GHz FPV SMA Anténu & RP-SMA Konektor Konektor 85mm/55mm pre RC FPV Racing Drone Quadcopter pre Video Okuliare Okuliare

Upravený špeciálne pre FPV použitie, Triumf je dostatočne odolné, aby prijali najprísnejších zneužívania a bol dôkladne testovaný, aby sa zabezpečilo, že je najlepší vo svojej triede na rozsah a kvalitu signálu.

Triumf využíva špeciálne peny naplnené a ultrasonically zvárané krytu na zabezpečenie a ochranu leaf clover antény. Intenzita signálu bol maximalizovaný pomocou dvakrát bunda ťažkých Semi-Rigid kábel a cínu-pozlátené konektory.

To je ideálnou voľbou pre anténu balík, ktorý bude spĺňať alebo prekračovať vaše FPV potrieb, najmä v drone racing oblasti.

Funkcie:

• Vyrobené a testované tak, aby najvyššie štandardy

• Najlepší v triede", rozsah a kvalita signálu

• Mimoriadne kompaktný a nízka hmotnosť

• Ultrasonically zvárané a penou plnený kryt pre konečnú crash-ochrana

• Dvakrát bunda semi-rigid kábel pre ťažké odolnosť voči nárazu

Špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 5500-6000MHz

Zisk: 1.26 dbic

Axiálny Pomer: 0.74

Kábel: RG402 (heavy duty)

Krátke

Hmotnosť: 9g

Výška: 52mm

Dlhé

Hmotnosť: 12g

Výška: 85mm

Konektor: RP-SMA (vnútorné otvoru), alebo SMA ( vnútorné ihly)

Package vrátane :

1pcs antény ( Dlhá/Krátka,pre Odoslanie vášho výberu )

Štítky: 65mm rám, malé fpv quadcopter, oxid drone rám, fpv uhlíka quadcopter, veľké fpv quadcopter, diy drone, android fpv quadcopter, karbónový rám quadcopter, 65 rám, rám whoop.


( 0 Hodnotenie )

Počet