Maska Samuraj MMA Boj Šortky BJJ Č. Gi Ukotvenia Jiu Jitsu Nohavice Board šortky

€23.98


Kúpiť Teraz, Žiadne Čakanie!

* 100% Proti Roztrhnutiu Polyester, tieto BJJ šortky vysokej kvality, ktorá zvyšuje rozsah pohybu a výkon, udržať vás pohodlné. * Dry-Fit Ľahký a Ultra-Soft, ktorá vám umožňuje voľne sa pohybovať. Dvojité Bezpečné Suchý zips plus Šnúrkou, aby šortky bezpečné v pasu. Navrhnuté pre užívateľa je k dispozícii celý rad pohodlné pohyby * Prekonávať SVOJE LIMITY - Naše ukotvenia šortky sú univerzálne a môžu byť nosené v súťažiach, tréning, alebo zápas. Tieto boxerské, BJJ Č. GI šortky sú všetky v jednom. Optimalizovať Vzor Sublimated tlač zabraňuje akémukoľvek druhu farby, logo peelingom; to všetko je vložené do tkaniny zabezpečiť stálosť * BOČNÉ ROZPARKY – bočné rozparky úsek týchto Jiu Jitsu šortky zlepšiť nohy práce s výnimkou odpor a prekážkou teda rozsah pohybu a zvýšiť flexibilitu. Ako výsledok, výkonnosti a sústrediť sa na hru zlepšiť.

Tabuľka Veľkostí

Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

Poznámka:

1.Skutočné tkaniny farby sa môže mierne líšiť od online farieb vzhľadom na zmeny v obrazovke nastavenia farieb. 2.Prosím, pozorne skontrolujte dimenzovanie info na zabezpečenie svojej veľkosti ešte pred objednaním a prosím, aby 1-3 cm chyba 3.Prať naruby do studenej vody, Prírodné-sušenia vzduchom je odporúčané.

Návrat Politiky

Návrat je prijatá do 7 dní po kupujúceho prijatie položky. Ak táto položka je chybný po prijatí, zákazník má až 8 dní odo dňa doručenia pre výmenu za novú. Ak výrobok nemá žiadne problémy s kvalitou a kupujúci chce vrátiť sa, prosím, na vedomie, že, že expedičný poplatok je nevratný. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom stave, nie defectifve alebo poškodený. Žiadne vrátenie a výmena k dispozícii pre všetky upravené objednávky, pokiaľ nie je výroba vady na produkty.

O Preprave:

Keď www.tantra-egypt.sk potvrďte vašu platbu, budeme reagovať na spracovanie Vašej objednávky 3-5 pracovných dní. Každú objednávku bude mať sledovacie číslo. Väčšinu objednávok by mali byť prijaté v priebehu 2-3 týždňov, niektoré Medzinárodné objednávky môže trvať až 6 týždňov, Niektoré oneskorenie môže nastať v dôsledku nepredvídaných dôvodov, ako sú obsadené dovolenku ročné obdobia, custom a transit meškania a poveternostných podmienok.

BANKA STORDY

DiBjjsport inc vlastní DE_YES nezávislé Značky, začneme B2C podnikania od roku 2016. Zvyk, aby pri nízkych MIN je prijateľný a správny dizajn servis je k dispozícii na našej strane. V priebehu rokov sme vybudovali stabilné spolupráce s mnohými MMA značky. Vlastné Služby a Veľkoobchod : Máme jeden odev továrne a jeden tlač pôvodné, ktorý by Mohol poskytnúť Rýchly a Profesionálny servis a Top Kvalita produktu. Vlastné tlače: Sublimačná tlač, hodváb/sieťotlač OEM poradí: Nízke MIN, služby pre Telocvični, v Škole, Tím, Klub Veľkoobchod: veľké zľavy je k dispozícii.

Štítky: mma bjj rashguard, mens karate gi, tvár zdravie maska, judo jednotné, maska samuraj, thajsko muay thai šortky, japonský maska samuraj, brazílske jiu jitsu, BJJ Rashguard, tričko ufc.


( 0 Hodnotenie )

Počet