Ardupilot Arduplane Trubice Pitot Špeciálne pre APM 2.5 2.6 Arduplane Airspeed Senzor

€3.50


Ardupilot Arduplane Trubice Pitot Špeciálne pre APM 2.5 2.6 Arduplane Airspeed Senzor

Popis Ardupilot Arduplane Trubice Pitot pre APM 2.5 2.6 Arduplane Rýchlosť vzduchu Senzor (Snímač Nie, Prosím, pripravené samostatne, Len Trubice Pitot)

Ardupilot Arduplane rozdiel pitot airspeed APM2.5 2.6 meter zvláštne. Nový dizajn, inštalácia pohodlnejšie.

APM APM hrať krídlo nevyhnutné pre ASI na mieru rozdiel trubice pitot

Keď ste rýchlosť vetra senzor na umiestnenie lietadiel pomocou trubice pitot auta. Sada obsahuje dve elektrónky, trubice, statické (port hermeticky, bočné malé otvory) a dynamické trubice (priamo trubice, bez tesnenia). Dve rúry môžu byť umiestnené vedľa seba.

Na EasyStar, musíte ich prejsť kabíne pred bublina, tak, aby mohli byť vystavený prúdu plynu. Zabezpečiť, aby hadica na strane otvoru, nie je pokryté. Oni by mal presahovať aspoň jeden centimeter hlavu. Po prvé, trubice pitot je pripojený do zadnej časti silikónové snímač tlaku. Od rovno silikónové trubice by mal byť pripojený na začiatok port pripojený na koleno z dolnej časti prístavu. Bubble vŕtanie alebo rezanie malých úst, tlačil na prednej časti trubice pitot.

Ak pred vrtule lietadla, dynamické, trubka musí byť namontovaný na krídlo, alebo aspoň v dolnej časti trupu, aby sa zabránilo vrtule prúdenie vzduchu. Statické trubice môže byť bezpečné a kdekoľvek.

Kontrola prevádzky

Môžete použiť APM Plánovač alebo iné pozemné stanice čítať airspeed počítať. Fúkanie trubice na tachometri bolo pozorované v reakcii na situáciu. V stále vzduchu sú nulové a malé hodnota kmitania (2-3) normálne. Odmocnina zmeny v rýchlosti vzduchu s tlakom, takže zmeny v blízkosti-zero tlakov sú veľmi minimalizované, zatiaľ čo v lete vyžaduje väčší tlak na zmenu rýchlosti zmeny v odhade. Ak ste si väčšinou 0,1,2, občas odskočiť do 3 alebo 4, že to je normálne. V lete vás nebudú vidieť ako sa mení.

Štítky: apm pro, longboard, apm senzor, ardupilot, mcx, diaľkové ovládanie pre wpl, apm ardupilot, apm konektor 3, batéria snímača pixhawk, pitot.


( 2 Hodnotenie )

Počet