Cloudstyle Mens Polo Tričko Bežné Krátke Rukávy 3D Vytlačené Prekladané Polo Tričko Muž Streetwear Lete Plus Veľkosť 7XL

€12.43


Tabuľka Veľkostí

Obrázok Produktu

Dodacia Lehota

Existuje mnoho spôsobov platby, ako napríklad Kreditné Karty,Visa,Kapela Prevody,Webmoney a tak ďalej ,môžete si vybrať ten, ktorý preferl.

Vaša platba bude v držbe www.tantra-egypt.sk ,budeme si to, kým objednávky potvrďte prijaté.

1.Zvyčajne používame ePacket alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,môžete uhradiť aj ďalšie náklady na dopravu pre express dhipping DHL.

2.Máme loď v poradí podľa objednávky adresu,prosím, či ste adrese pred platby.

3.Zvyčajne to bude stáť za týždeň na loď, aby z ,dáme vám sledovacie číslo.

4.Kontaktovať nás môžete skontrolovať shippment alebo predĺženie dodacej lehoty.

1.Ak nie je množstvo otázok, ako vyberať nesprávna veľkosť,nie je to páči a tak ďalej),môžete ho vrátiť na nás provding vrátený sledovacie číslo ,vrátime vám ako sme ju dostane.

2.Ak je množstvo otázku(ako položka poškodené ,chybné položky a pod.), môžete nás kontaktovať a my vám vrátime.

1.Vaša pozitívna spätná väzba je imfortant na nás ,prosím trvať niekoľko minút napísať dobrú spätnú väzbu, ak máte satisfired s našim výrobkom.

2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom netural alebo neigtive spätnú väzbu,budeme sa snažiť vyriešiť váš problém,ďakujem.

Štítky: 7xl tlačidlo košele, bavlnené polo shirts, tričko polo 7xl, polo tričko mužov s logom mercedes, móda logo polo tričko mužov, polo tričko, polo tričko mužov marca logo, prekladané muži polo tričko, prekladané polo tričko arcsinx, 7xl dámske polo shirts.


( 2 Hodnotenie )

Počet