SUPREPET Psom na Vodítku Automaticky Sklápateľné pre Stredné a Malé Psy 3M/5M Flexibilné Nastaviteľné Vodítku Pet Lano Šteňa Príslušenstvo

€4.79


Položka Popísať

ZAŤAHOVACIE VODÍTKU - 16.4 ft sťahovaciu šnúru vodítku poskytuje viac rozsiahle slobody pre psov blúdiť a čuchať okolo. je vhodný pre všetky typy malé a stredne veľké psy, mačky a malé zvieratá až 50 lb hmotnosť. Psy by mohlo byť dobre riadené a sprievodcom pri tréningu, prechádzky a jogging. Auto-úsek sledovania kazeta môže zabrániť, aby sa zamotaný, ktoré je vhodné na skladovanie. ZAŤAHOVACIE VODÍTKU - Eco-friendly & odolný PP puzdro s moderný vzhľad, nerez vnútorná pružina, že nebude koróziu, a vysoká pevnosť nylon páse s nástrojmi. Žiadne ďalšie kúpe nového vodítku každý rok. Hladké a jednoduché one touch blokovací systém zaručuje schopnosť prispôsobiť dĺžku vodítku, ako budete potrebovať. Jednou rukou.

Štítky: pes har, yorkie šteňa príslušenstvo, príslušenstvo psa, pes na vodítku, pes na vodítku automatické veľké, contax, flexibilné vodítku, pes, pet, suprepet roztomilý.


( 1 Hodnotenie )

Počet