Kórejské Ženy Zimné Zahustiť Načechraný Plyšové Kríž Golier Šatku Šperky Imitácia Perly Pracky Farbou Zábal Okolo Krku Teplejšie

€7.58


Špecifikácia: Materiál: Plyšové Veľkosť: cca. 85x10cm(33.46x3.94) Voliteľné Farby: Čierne, Khaki, Ružová, Biela, Šedá Množstvo: 1 ks Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysokej kvality Vyrobená z vysoko kvalitného načechraný plyšové, mäkké a pohodlné na nosenie, pribrala, ľahký, priedušný, č poškodzuje pokožku. Tento šátek funkcie imitácie perál korálkové pracky dizajn, elegantné a luxusné, tiež pomáha prešiel šatku nebude ľahké rozložené. Omotal okolo krku, bude vás snuggle a pekné. Účinne chráni pred mrazom, teplé pre chladné počasie. Zápas s akékoľvek kabát, bunda, mikina, sveter, tričko a viac. Ideálny pre chladné počasie a pre všetky zimné outdoorové aktivity. 1 šatku len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté! Teplé výzva: 1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké. 2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu. 3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním. 4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie! Balenie obsahuje: 1 x Šátek(bez maloobchodného balenia)

Štítky: dinosaurov črievičku, rukavice bábkové, emodži črievičku, vianočné bábkové, boot semiš, mäkké oblek, boot snehu v zime ženy, veľké ruky, sneh ženy, nevesta črievičku.


( 0 Hodnotenie )

Počet