GOURS Zimné Rukavice Mužov Originálne Kožené Rukavice pre Dotykový Displej Black Reálne Ovčej Vlny Podšívka Teplé Vodičské Rukavice Nové GSM050

€14.35


Reálne Zobrazenie Videa

Poznámka

V dôsledku rôznych výrobných šarží, fleece podšívka má dvoch farieb, čiernej a hnedej. Obe farby majú rovnakého materiálu, rovnakej hrúbky, len rôzne farby. Dve farby sú dodávané náhodne. Pochopte prosím, ďakujem.

Veľkosť Stola Opatrenie ruky, ktoré bežne píšu s okolo dlane na svojom najširšom mieste (s výnimkou palca). Záznam obvod merania toto bude vaše rukavice. Ak ste medzi veľkostiach, vybrať si väčšiu veľkosť. Ručné meranie asi 0,5 cm chyba bude povolené.

Dotykový Displej Celý dotykový displej funkcia a táto technológia vám umožní vychutnať si dobré časy so všetkými dotykový displej typu zariadenia, vrátane iPhone, iPad, Android telefóny, atď.

Model Show

Zobraziť Podrobnosti

Kožené Real Foto Vyrobené z celého list kože. Na rozdiel od mnohých lacné výrobky z malom kúsku kože.

Denná starostlivosť Metódy a Veciach, ktoré Potrebujú Pozornosť 1.Kožené rukavice treba vyhýbať kyseliny, alkalické kovy a iné žieravé látky, aby sa zabránilo korózii, aby; 2.Nedotýkajte ostré veci, keď ste na sebe toto kožené rukavice, aby sa zabránilo zlé bodol; 3.Ak sú vlhké alebo plesnivé, jemne utrite handričkou, a dal v suchom a vetranom mieste, nie vystaviť na slnko alebo oheň, pečenie, aby sa zabránilo kožené spevnenie embrittlement; 4.Vyhnúť sa tlaku: Príliš veľký tlak, aby sa povrch pružný kožené rukavice poškodený, tiež vzhľad jeho tvar je ovplyvnený.

1. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1. Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. 2. Mali by ste si nájsť nejaký problém s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 15 dní po obdržaní tovaru. 3. Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete vrátiť na nás, alebo výmenu. Všetky výnosy položka nesmie byť použitý alebo zobraziť akékoľvek znamenie úmyselné poškodenie a musí byť v pôvodnom obale.

Štítky: rukavice ženy, vetrovka ženy, boot ugg, zlaté deti rukavice, muži sveter, gant man, veľké rukavice 100ks, dain rukavice, levanduľa čipky rukavice, palčiaky ar.


( 3 Hodnotenie )

Počet