10/50/100/200PCS Biela Jednorázové Masky Vysoká Kvalita Non-Tkané Masku, Ochranné 3 Vrstvy Meltblown Priedušná Nepremokavá Masku na Tvár

€3.30


1 00% zbrusu nový a vysoko kvalitný respirátor použitie: priepustnosť je dobré sa nemusíte nudné, Môžu dosiahnuť účinok prachu most nosa s hliníkové pásy môžu byť stanovené úlohy. Č častíc Non-tkané masky pre jeden čas a predmetov, jednoduché použitie, a aby príslušné čistenie liečbu, môže byť používané pre potraviny., elektronika,textil. Clean room subjektov, tiež môže byť používaný robiť každodenné produkty. Mnoho priemyselných odvetví Výhody: vetranie,proti prachu Materiál:netkanej textílie Masky špecifikácia: 17.5 x 9.4 cm troch vrstiev Farby: Modré Balík obsahuje: 50 ks x Jednorázové Masky Prosím, láskavo pripomenúť: Uvedený výrobok vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Môžete si kúpiť výrobky len pre osobné použitie.

Štítky: lexa 100, likvidujte maska, dych chrániť, masku na tvár off white, maska na ústa, elektrické filtračné masky, bavlna masku na tvár biela, heda, grendizer maska, maska umývateľný biela.


( 3 Hodnotenie )

Počet