6pcs/veľa Najlepšie ceny motorovej Nafty Injektor KBAL105P18, odolné injektor KBAL105P18 pre cummins s najvyššou kvalitou, veľkosť 6CT-12mm

€63.80


Spoločnosť bola založená v roku 1952, Donggang Weiyuan Vstrekovania Paliva Zariadenia Co., S.r.o. je profesionálny výrobca diesel systém vstrekovania paliva náhradné diely pre obe auto a morských dovezené značkové motory, ako MAČKA, VOLVO, Mitsubishi, TOYOTA, Yanmar, SKL, SULZER,atď. Naše hlavné časti sú piesty, trysky, a dodania ventily.

Sme založili náš druhý závod v 2014year, ktorá sa špecializuje na výrobu common rail častí. Sú to hlavne common rail injekčných oblek pre Bosch, Denso, Delphi, MAČKY, atď., a jej regulačné ventily, common rail trysky, atď.

Teraz, naše výrobné dom je viac ako 14000 štvorcových metrov, a naši pracovníci sú viac ako 400.

Máme profesionálne QC systémy, všetky naše diely sú testované pred zásielky.

Naši technickí inžinieri " tím je s 12persons, a väčšina z nich sú s viac 10yeare pracovné skúsenosti v mojej továrni až teraz, tak OEM návrhy sú vítané tu.

V našej všetci myslia, "ZÁKAZNÍK JE VŽDY NA PRVÝ".

Tak poď na GV, a obchodovať s GV, GV vám najlepšiu kvalitu tovaru, a najlepšie Po-Servis.

Čaká Na Vás !!!

Pls poznámka : niektoré obrázky sú len pre vašu informáciu, nie skutočný časti obrázky, pls potvrdiť tovar podľa Pôvodnej číslo a označuje, díky moc.

HOT PREDAJ!!!

Štítky: dc 15v usmerňovač, prípadoch oppo a59 m, dc 12v 10a rada, dc 12v 15000 mah, dc 12v ir senzor, dc 24 led modul, prípadoch oppo dievčatá, dc 12 v termináli, dc 12v vodu z vodovodu.


( 1 Hodnotenie )

Počet