688ZZ Ložiska ABEC-7 10PCS 8x16x5 mm Miniatúrne 688Z Mini guličkové Ložiská 618/8ZZ EMQ Kvality 688 Podľa RainDew

€8.26


Množstvo: 10 Ložiská Položky: 688ZZ kvality ABEC-5 Kvality Z3V3 Typ: isko Materiál: Chrome Oceľové Uzávery: 2 Štít, nie je možné odstrániť a znovu nainštalovať znova Rozmery: 8 mm x 16 mm x5mm ID (vnútorný priemer)/Vŕtania: 8 mm vonkajší priemer (vonkajší priemer): 16 mm Šírka/Výška/hrúbka: 5 mm

Isko

Hlboké drážky guľkové ložiská sú hlavne vystavené radiálne zaťaženie a môže tiež niesť obe radiálne a axiálne zaťaženie. Keď je to len vystavené radiálne zaťaženie, kontaktný uhol je nula. Keď isko má veľké radiálnu vôľu, má výkon zahnuté kontaktné ložiská a vydrží veľké axiálne zaťaženie. Na isko má malý koeficient trenia a obmedziť rýchlosť otáčania je tiež vysoká.

Výhodou

Hlboké drážky guľkové ložiská sú najčastejšie používané valivé ložiská. Jej štruktúra je jednoduché a ľahko použiteľné. Používa sa predovšetkým na medveďa radiálne zaťaženie, ale keď to zvyšuje radiálna vôľa ložiska, má určité radiálne axiálne guľkové lož isko výkon a vydrží v kombinácii radiálne a axiálne zaťaženie. To môže byť tiež použitý na vydržať čistý axiálne zaťaženie, keď rýchlosť otáčania je vysoká a axiálne guľkové ložiská nie sú vhodné. V porovnaní s inými typmi ložiská rovnakej veľkosti ako hlboké drážky guľkové ložiská, ložiská majú nízky koeficient trenia a vysokej obmedzenie rýchlosti. Ale nie je odolný voči nárazu, nie je vhodný pre ťažké bremená

Využitie

Hlboké drážky guľkové ložiská môžu byť použité v prevodovky, prístrojové vybavenie, motorov, domácich spotrebičov, spaľovacie motory, dopravné vozidlá, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje, stavebné stroje, kolieskové korčule, yo-yo, atď.

Speial ponuku

Ako sme výrobca, viac množstve viac zľava sa ponúkajú.Predajcovia sú vítané!

Štítky: 688 ložisko, 695 ložisko, vlnitá kladka ložiská, 8x19x6 ložisko, 8x16x5 ložisko, 8x16x5, 688zz ložisko, 688zz, 8 mm príruba lineárne ložiská cnc, dvojitá guľôčkové ložisko mini.


( 0 Hodnotenie )

Počet