Puzzle 1000 Ks Kolo Skladačka Puzzle Rainbow Paletu Duševného Hra Pre Dospelých a Deti Puzzle Darček

€8.92


100% Zbrusu Nový

Materiál: Papier

Číslo položky: 778512

Farba: Farebné

Veľkosť:

Hotový výrobok veľkosť 67.5*65.7 cm,

Veľkosť balenia 23.5*23.5*5 cm.

Konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

【Opatrenia] vyzýva

Tam sú angličtina čísla na zadnej strane puzzle, ktoré je jednoduché na dokončenie puzzle.

Skladačku začala v anglicku v osemnástom storočí a stal sa populárny v Európe.Dnes, o dvesto rokov neskôr, puzzle sa stala hra produkt pre všetky vekové kategórie.

Štúdia zistila, že puzzle nemôže účinne inšpirovať ľudí myslí, vlak myslenie, úsudok a rozvíjať trpezlivosť. Má funkciu na skrášľovanie domov a zvýšiť chuť života.Pretože to môže uvoľniť účastníkov, puzzle, sa tiež považuje za príležitostná hra, a je milovaný spotrebiteľov.

【Návod na používanie] vyzýva

Pri budove, venovať pozornosť, aby sa zabránilo strate malé kúsky. Pri budovaní puzzle, môžete triediť každý kus puzzle kúsky od zadnej list sekvencie.Najprv sa uistite, štyroch stranách obrázok, potom stlačte prednú časť puzzle kus spolu na malé kúsky rovnaké písmeno poradí, a potom kombinovať časti spolu, aby bolo dokončenie puzzle.

Upozornenie: Obsahuje malé časti a nie je vhodný pre deti do 3 rokov.Hrozí nebezpečenstvo zadusenia!

Štítky: las puzzle, asteroid uniknúť, veľké rainbow puzzle, veľké puzzle 1000, challeng hra, 100 ks obrazová skladačka, drevo puzzel, puzzl, nostalgické skladačka puzzle 1000, 2000 kus puzzle.


( 1 Hodnotenie )

Počet