Nová Značka Ženy Teplé Zimné Zrastov Snowflake Legíny Vianoce Strečové Nohavice Tlač Deväť Nohavice

€3.48


Oznámenie: Prosím, uistite sa, že ste opustili správne poštové smerovacie číslo a adresu alebo balík môže byť vráti pošte! Vďaka za pochopenie!

Popis

Množstvo:1PC Kvality:Vysoká Kvalita Materiál:Cashmere Veľkosť:Voľný Veľkosť Nohavice Dĺžka:Deväť Nohavice Štýl:Legíny

Pohlavie:Ženy, Farba:Muti-Farebné

Upozornenie: Nie Min. Objednať tu . Môžete si kúpiť 1pcs, alebo mix položky . Naskenujte tento kód, predám na aplikáciu, získajte ďalšie zľavy ! Prajem vám užite si nakupovanie! :)

Doprava

Predvolený spôsob dopravy je letecky (pravidelné spôsobom), ktorá bude trvať približne 2 až 3 týždne v prenášať. Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak by ste chceli vyjadriť cestu, ktorá bude trvať približne 1 týždňov v prenášať, sme vám povie, koľko poplatok treba zaplatiť.

Spôsob Platby

Prijímame len kreditná karta,Bankový Prevod ,Western Union a Escrow

Kupujúci Záruka

Sme milý a poctivý predajca, vašu celkovú spokojnosť je vždy našich najlepších predstáv. ak máte akékoľvek problémy s našimi položky, prosím, láskavo kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom akékoľvek neutrálny/negatívny spätnú väzbu alebo otvorení sporu na nás , veríme, že naše úprimné služby pomôže vyriešiť tento problém commendably.

Návrat Politiky

Všetky položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. prosím vrátiť vec do 14 dní po obdržaní ak nie ste spokojní so svojím nákupom. Všetky vráti sa očakáva, že budú v pôvodných podmienok, prosím e-mail nás najprv na spiatočnú adresu a pokyny.

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu starať a podporu.O(∩_∩)O

Štítky: pozadie elastické, bat kat legíny, drobná fleece legíny, christma, teplé návleky na päty, legíny ženy vytlačené výkresy, tašky ženy vzor, rapper fleece, kožené legíny ženy tlač, žena legíny úsek.


( 3 Hodnotenie )

Počet