ArtSu Roztomilý Medveď Camis Ženy bez Rukávov Bežné Vesta Topy Tees Móda Ružová Plodín Top Mimo Ramenný Biela Košieľka Lete VE20378

€4.13


VEĽKOSŤ/ CM

POPRSIE

DĹŽKA

S

M

L

POZNÁMKA:

1.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2.Tento veľkosti oblečenia informácie sú len pre referenčné účely, a môžu mať 2-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

3.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

2. Ak nebudete spokojný našich produktov, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie , garantujeme budeme 100% vyriešiť všetky problémy za vás.

Štítky: hoodi off white, písmeno slova orezať začiatok, Dopravca Vesta, pletené vest, muži off white, handričkou čipky, hrudník plošinu vesta, top biela, kožušiny hood vesta, tekst orezať začiatok.


( 0 Hodnotenie )

Počet