Vianočné Plameň Lampy, Svetlá Svietidlo Závesné Klietky LED Nočné Svetlo Prívesok Ornament Retro Remesiel Navidad Home Party Dekorácie

€3.48


Špecifikácie:

♥Táto séria retro Vianočné svietidlá majú jedinečný tvar. Má vynikajúce spracovanie a krásny vzhľad. Retro modelovanie robí lampy a svietidlá, elegantný a okúzľujúci. Vynikajúce pokovovanie a farebnosť účinok, prinášame vám dokonalý retro skúsenosti.

♥S LED lampou korálky, žiadne teplo, bezpečné a odolné, dobrá svetelný efekt. S nádherné Vianoce dizajn, nechať deti ho milujú. Produkt základňu s elektromagnetické base, primerané dizajn, nemá vplyv na vzhľad. Je to ideálna dekorácia pre vaše Vianočné festival a novosti darček pre vaše deti.

Popis:

Táto lampa je bez hudby.

Napájanie: gombíková batéria (súčasťou balenia)

Veľkosť produktu: odkaz obrázok možnosti

Hmotnosť: cca 100g

Package:

1×Vianočné osvetlenie

Produkt Zobrazenie:

Kontaktujte Nás:

1. Po prijatí vašej zásielky, prosím, pozrite sa pozorne na prvom prípade, že sú poškodené, alebo nie. Ak tovar má akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás na prvý raz. Budeme zodpovední za svoje nákupy a ponúknuť uspokojivé riešenie.

2. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, sme vám dať odpoveď do 24 pracovných hodín.

Štítky: dekor veľkonočné, väzby ozdoby, 3 veľkonočné dekorácie, pre domáce, christma, nový rok prívesok, pivo ornament, krajina valentine dekorácie, vianočné osvetlenie domov dekorácie, svietidlo dekorácie beig.


( 2 Hodnotenie )

Počet