Jeden Kožené Cigariet Box Slim Tvorivé Osobnosti Cigariet Prípade pre Ženy Darčeková krabička Cigariet Kryt Dym Tabaku Puzdro

€47.14


Primárna farba cigariet prípade nie je odolný voči špine, takže pozornosť sa venuje využívanie procesu. Odporúča sa aplikovať noriek olej a iné údržby oleja, akonáhle sa tovar dostal, ktoré môžu byť použité ako ochranný film na zabránenie znečistenia.

Hnedá

Zelená

Červená

Informácie O Výrobku

Späť cigariet prípade.

Vo vnútri

Môžete dať 20 slim cigariet v.(dĺžka:100 mm)

Veľkosť porovnanie.

Zobraziť Detail

Tento druh šijacie má výrazné výhody v ťahu, predĺženie dĺžky, farbenie stálosť, atď.

Prijať čisté ručného okraja tesnenia, použite hrana olej okraji tesnenie na zvýraznenie jemnosti a zabraňujú hrana z prasknutie.

Starostlivo vybraných vysoko-kvalitný hardvér, ich lepšia kvalita, dlhšia životnosť.

Rastlinné vyčinená koža je použitá ako koža materiál. Rastlinné vyčinená koža je útvarom prvá vrstva dobytka skryť. To má malé rozšíriteľnosť, dobré formability a plasticity. Farba sa zmení od svetlo až tmavo v používaní proces,ktorý je všeobecne známy ako "dobytok povedomia".

Balenie Displej

Kožené Údržba Vo všeobecnosti, rastlinných usní je udržiavaný s noriek olej, a ochranný film je pridaná, aby kožené viac vlhké, tak na dosiahnutie účelu proti hnilobe, dekontaminácia a leštenie. Týmto spôsobom, farba je ľahko stmaviť rýchlejšie a vyzerať lepšie. Zafarbenie efekt nie je tak zrejmé, ako maslo. Noriek olej má jemnú vplyv na rastlinné usní. Keď je prvýkrát použitý, koža, farba bude o niečo tmavšie. S ropy absorpciu a volatilization, koža, farba bude postupne obnoviť, ktorá je veľmi vhodný pre každodennú údržbu rastlinných usní. Doprava Zadarmo

AE_Standard. Default:www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava

Štítky: micro slim cigareta prípade, dizajn skladovanie, slonovina rúry, super slim cigareta prípade, originálne kožené tabaku puzdro prípade, lighte cigariet prípade, držať v, cigareta slim držiak, cigarett držiteľ, box pre cigareta slim.


( 2 Hodnotenie )

Počet