Monitorovanie tlaku v pneumatikách Tlak vzduchu v Pneumatikách Monitorovacieho Systému Pre sledovanie stavu Auta Vozidlo SUV Solárne alebo USB Powered s Vonkajšími a Vnútornými Senzormi 6 Alarm Režimy

€16.18


Monitorovanie tlaku v pneumatikách Tlak vzduchu v Pneumatikách Monitorovacieho Systému Pre sledovanie stavu Auta Vozidlo SUV Solárne alebo USB Powered s Vonkajšími a Vnútornými Senzormi 6 Alarm Režimy

Funkcie: 1. 6 Režimy Alarmu: s cieľom chrániť bezpečnosť vodiča a cestujúcich, monitorovanie tlaku v pneumatikách tlak vzduchu v pneumatikách systém monitorovania môžete okamžite sledovať pneumatiky úniku / nadmerného tlaku vzduchu / vysoká teplota. So šiestimi upozornenie režimoch, môžete starať o vašu bezpečnosť jazdy kedykoľvek a kdekoľvek. A je vhodný pre osobné automobily, off-road vozidlá, úžitkové vozidlá, MPV, SUV, minivans a nákladné automobily.

2. Solárne alebo USB Nabíjanie: monitorovania tlaku V pneumatikách systém, prijímač má solárny panel a 450mAh veľkú kapacitu, lítiové batérie. Snímač batérie auta sledovanie tlaku v pneumatikách systém môže trvať 2 roky a solárne a USB možno nabíjať, takže nie je treba vymeniť snímač batérie prvý. Cigara box nie je v rozpore, tak to môže byť používaný obvykle na slnečné alebo daždivé dni.

3. Jednoduchá Inštalácia: vonkajší TPMS bzučiak znie tak, že zisťovanie teploty a tlaku štyri pneumatiky súčasne. Tlak v pneumatikách monitor snímača má IP67 rating, takže nie je potrebné sa obávať jazdy pod vysokým tlakom a je chránený pred dažďom a vlhkosťou. Viem, tlak v pneumatikách a pneumatiky teplotu bez vedenia. Snímač zablokovaný s maticou, aby sa zabránilo krádeži, takže môžete použiť okruh s dôverou!

4. Automatickú Detekciu Vibrácií: Keď sa motor spustí, monitorovania tlaku v pneumatikách systém bude detekovať vibrácií a spustiť automaticky. Ak je tlak v pneumatikách monitor snímač nerozpozná vibrácií, na displeji automaticky prejde do úsporného režimu za účelom šetrenia energie. Po produktu je otvorený, nie je potrebné zavrieť produkt, keď nie je v prevádzke, bude automaticky zapnúť, keď vozidlo upozorňuje. Po manuálne vypnutie produkt, musíte manuálne štart na použitie.

5. Malý Tip: 1. Keď monitorovania tlaku v pneumatikách systém detektor nepracuje alebo vypnutej obrazovke, skontrolujte, či zariadenie má dostatočný výkon a to môže byť účtované priamo cez USB. 2. Ak máte pocit, že čítanie nie je presné, najprv skontrolujte, či externý senzor má moc,potom vymeniť interné tlačidlo batérie snímača na test.

Funkcie 1:

Externý snímač

Jednoduchá inštalácia.

Výdrž batérie je približne dva roky, a batériu je možné vymeniť (nainštalovaný v ventil core)

Anti-korózne povlak na povrchu telesa.

Patent šesťhranné anti-theft matica.

Integrované molding konštrukcia s exkluzívnymi patentovaným silikónovým tesnením a vonkajšieho tlaku v pneumatikách vetranie, aby sa zabránilo úniku vzduchu.

Obsahuje 2:

Interný senzor

Výdrž batérie je približne päť rokov, a batériu je možné vymeniť (nahradiť pôvodný ventil jadro, zostatok po inštalácii).

Automatizácia plyn cestnej plynové trysky.

Batérie kvality.

Puzdra sú vyrobené z chemických vlákien z nylonu, aby sa zabránilo korózii.

Spojenie medzi tryskou a nastaviteľným uhlom snímač zabezpečuje, že uhol je upravená tak, aby sa v jednej rovine s volantom rim.

Profesionálna inštalácia je odporúčaná.

Funkcia:

Real-time monitoring: v pneumatikách tlak a teplota, stav môže byť riadený bez ohľadu na to, či sa vozidlo je v prevádzke alebo v pokoji. Stav pneumatík je pod kontrolou.

Vysoký tlak / malý budík tlak: Ak je tlak v pneumatikách vyšší alebo nižší ako nastavená hodnota, systém bude dať budík.

Únik vzduchu alarm: systém sa dá alarm, ak cudzí objekt vstúpi pneumatiky a vytvára úniku.

Signál vysokej teploty: Keď pneumatika teplota vyššia ako 80 ° C, systém bude dať budík.

Ultra-nízka spotreba energie: Veľmi optimalizovaný režim prevádzky, batérie životnosť systému je až 5 rokov.

Prevádzkový stav tlaku v pneumatikách, senzor modul:

Pretože tlak v pneumatikách snímanie modul je napájaný z batérií, problém výdrž batérie sa stáva problémom, ktorý je potrebné zohľadniť najmä v software design. Low-power implementácia algoritmu musí byť starostlivo navrhnuté a môžu byť rozdelené do nasledovných štátov:

Obchod stav: systém je v nepoužitý štátu a mal by ísť do hlbokého spánku režim

Doprava stav: detekcia module bolo naložené, a nie je vlastne používa počas prepravy.

Stav Oddychové: aktívne uhlie a začali pracovať, ale zastavil sa na tento čas, rýchlosť je 0.

Vodičské stav: Cez snímač zrýchlenia, rýchlosti zmena je zistené, chod štátu je zapísaná, a jej tlaku v pneumatikách, pneumatiky, teplota, rýchlosť atď. sú detekované.

Nízke napätie štát: Ak napätie batérie je príliš nízka, pokračuje v činnosti spôsobí súvisiace funkcie nemusia fungovať správne, a varovanie bude vydaná.

Deletting stav: pneumatiky úniku je zistený kontinuálnym kontroly a varovanie je vydané.

Špecifikácie(o):

Typ snímača: interné / externé

Zlyhanie komunikácie alarm senzor trvanie: ≤10min

Batéria model: CR2450HR (kapacita: 550 mAh)

Štítky: ios tlaku v pneumatikách, senzor, tpms pneumatiky senzor, externé tpms univerzálny, tester tpms nissan, 70mai xiao, nožnicový, jkk90, hračku kamión, 5 tpms usb, tpms snímač vnútornej.


( 5 Hodnotenie )

Počet