FNIO Český Módny Jemné Geometrické Crystal Strapec Drahokamu Star Prívesok Viacvrstvových Zlatý Náhrdelník Ženy, Vianočné Darčeky

€3.37


O Doprave:

1 si vo všeobecnosti postupovať objednávok do 24 hodín po prijatí platby.

2. Čína príspevok spoločné malý balík plus a Čína Príspevok Registrované Leteckej Pošty trvá predpokladaná 15-60 dni.

3. Odporúčam doprava: www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava-viac standable, bezpečnejší, rýchlejší.

4. Ponúkame tiež expresných zásielok, ako DHL, UPS, EMS a pod., prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte naliehavú potrebu alebo ich počet nie je veľký.

5. Budeme akceptovať vráti a náhrady do 15 dní od ukončenia objednávky, prosím, kontaktujte nás. Dropshipping A Veľkoobchod:

1. Sme kvapka loď po celom svete, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky.

2 Ponúknuť najlepšie veľkoobchodné ceny, a odporučiť najlepšie doprava. Regenerácia:

1. Prosím, nechajte 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme ocenia (položka, ako je popísané 5 hviezd, 5 hviezd komunikácie, 5 hviezd dodacia lehota).

2. Ak výrobky, ktoré ste dostali, nie je poškodený alebo nesprávne prijaté štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky prvý, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, budeme to riešiť a vypracovať najlepšie riešenia. Vaša spokojnosť je náš pohyb urobiť lepšie.

Štítky: boho šperky, móda ženy, kúzlo bambulka, necklac, crystal kameň, golier rozhovor, ženské collier, neckless ženy, Crystal, čestné slovo české.


( 0 Hodnotenie )

Počet