Doprava zadarmo Nové a originálne N13P-GT-W-A2 N13P GT W A2 BGA Chipset s leadfree gule

€32.25


100% Nový a originálny N13P-GT-W-A2 N13P GT W A2 BGA Chipset s leadfree gule

Nové a originál s dobrou kvalitou

Competive cena s najlepší zákaznícky servis

Desription:

1.model: N13P-GT-W-A2.

2.Stav: 100% zbrusu nový a originál.

3.MIN: 1 KS

Milí Kupujúci,

Venujte prosím pozornosť nasledujúcim pokyn po prijatí naše žetóny

BGA žetóny môžete kúpiť od našej spoločnosti sú vysoké technológie a presné, ako nanometrov.

Pre malé množstvo žetónov, ktoré sú vystavené vzduchu po tom, ako bol prevzatý z obalu. Takže sa pravdepodobne budú dodržiavať niektoré vlhkosť. Tak, aby sa zabránilo kvality problém, odporúčame vám, aby ste ich dali vnútri pečenie komory najmenej 24 hodín na 100℃-110℃。

Pri spájkovaní, prosím, uistite sa, že teplota pre bezolovnaté/Nie Pb BGA žetónov je 245℃--260℃ (Maximum), Kaly/Pb BGA čipy 180℃--205℃ (Maximum).

Spájkovania proces je zložitý. Spájkovanie/výmena žetónov musia byť prevádzkované podľa inžinierov, ktorí majú skúsenosti zručnosti.

Ako BGA čipy sú krehké, complicatedly štruktúrované, s mnohými gule, žiadne mierne chybné umiestnenie, bezstarostný teplota-control, alebo neúplný, čistenie PCB dosky bude mať za následok nedostatočné spájkovanie alebo chýbajúce spájkovanie. Čipy sa, ako výsledok, zomrieť.

BGA obvodov je ľahko dostať rozbité nesprávnou spájkovanie. Pred nákupom by ste mali zvážiť 3 body:

1) Už ste si kúpili práva čipy?

2) máte správne vybavenie?

3) ste zručný dosť letovať čipy?

Poštovné : 1, Doprava Zdarma v Číne Príspevok , Bežne 15-55 dní doručiť,stretnúť ťažké prevádzky, dodacia lehota bude predĺžená.Loď poštou možné z omeškania, ak potrebujete naliehavo, prosím, vybrať loď, DHL alebo EMS. 2,Ak sa rozhodnete loď, DHL, ale príjemcu adresa je odľahlých oblastiach), alebo žiadna služby, je potrebné zvýšiť náklad, alebo poslať EMS. 2, Vlastná vôľa môže byť potrebné, prosím potvrďte svoj vlastný prípade, že potrebujete akýkoľvek papier práce alebo extra vnútrozemských poplatok pred objednávky.a jasné, vlastné prípade potreby. 3.ak ste sa nachádzajú v týchto krajinách: ruská Federácia,Brazílii,Ukrajine,Bielorusku ,Peru,Argentína , stačí si vybrať EMS ,alebo v Singapure Post, pls neviem vybrať, DHL ,Pretože DHL spoločnosť nemôže prijať balíček, ktorý je na tieto krajiny .

Štítky: gt nálepky, pci express x16, aby x8, gt logo, n56j, dc drive, samsung gt, asus g550jk, n16p gt a2, n16e gt a1, n13p gt w a2.


( 0 Hodnotenie )

Počet