Krb nastaviť W160cm drevený plášť s elektrickým krbom vložiť firebox horák umelé LED optické plameň dekorácie komín

€731.91


Masívneho dreva (dub) v kombinácii s HDF krb plášti, kostra rezbárstvo,elektrický krb vložiť

Balené zmontované v drevenej debne.

Náklady na dopravu závisí od adresy doručenia, 0.01$ je len symbol,namiesto skutočných nákladov.

Dodaný mora do prístavu v blízkosti kupujúceho, adresu, ktorú LCL zásielky na CIF horizonte. Sledovania k dispozícii.

Dodacia lehota discussable .Dvere-na-dvere dodacie závisí od kupujúceho detaild adresu.

Dodávajú do ktoréhokoľvek mesta v Rusku vlakom,slobodné colné odbavenie,extra náklady na dopravu závisia od mesta dodania.

S krásny DARČEK .

FAQ O Produktoch a Doprava

Otázka č. 1. Môžem objednať krbom, vlastné veľkosti ?

Odpoveď: Áno,vlastný dizajn je OK,mantels môžu byť spracované podľa požiadaviek kupujúceho o rozmery, ak rozmery sú väčšie ako je zobrazené tie, na webových stránkach,ceny budú musieť byť prispôsobený.

Otázka č. 2. Čo je CIF horizonte?

Odpoveď: CIF je výraz, cena o zahraničného obchodu. CIF = Nákladov (t. j. pôv. cena) + Poistenie + Náklad,v ktorom nákladnej odkazuje na náklady na dopravu od výrobcu do cieľového prístavu alebo letiska v blízkosti kupujúceho, adresu. E. g.,CIF New York znamená, že tovar má byť odoslaný do New Yorku port,cena je vrátane nákladov na samotný produkt,poistenie poplatok a nákladná do New Yorku port.

Otázka č. 3. Aké poplatky sa kupujúci je potrebné uskutočniť na CIF horizonte?

Odpoveď: Na CIF termín, ako dovozcovia, kupujúci je potrebné mať colné odbavenie urobiť a vykonávať colné poplatky vrátane clo alebo dane a cieľový port poplatky (t. j. miestne poplatky,všeobecne 200$~600$,záleží od rôznych prístavov), keď tovar príde do cieľového prístavu, a potom ste tovar vyzdvihnúť zo prístavu po platiť vyššie poplatky.Ako na skutočnú výšku poplatkov,kupujúci môže informovať miestneho colného sprostredkovateľa alebo doprava agent.

Otázka č. 4: Je poštovné do môjho domu, k dispozícii?

Odpoveď: Áno, to je.Dvere-na-dvere prepravné služby je všeobecne platné,náklady na poštovné závisí od podrobné adresa dodania,celková cena je viac ako CIF poplatky.

Akékoľvek ďalšie otázky,neváhajte a obráťte sa na predajcu, prosím,^_^

Štítky: kefa na čistenie komína, elektrický krb na stenu, krb dekoratívne elektrické, krb nástroj, dekor plameň elektrický krb, komín čistiť, krb plášť, ventilátor sporák, dekor elektrický krb, elektrické krby.


( 0 Hodnotenie )

Počet