304 Nerezovej Ocele Elegantná Kúpeľňa So Sprchou Panel Auta Batérie Stĺpec Pre Úsporu Vody, Vodopád Sprcha Set Kohútik Hotel Vaňou Zmiešavač

€74.35


304 Nerezovej Ocele Elegantná Kúpeľňa So Sprchou Panel Auta Batérie Stĺpec Pre Úsporu Vody, Vodopád Sprcha Set Kohútik Hotel Vaňou Mixér Vlastnosti:

Praktický sprchovací panel nastaviť, elegantná farba dokonale ladí s vašou kúpeľňa štýl. Vyrobené z eko-šetrné nerezová oceľ materiál, kvalitu, hrdza odolné a trvácne. Tri spôsoby odvod vody, obsahuje top sprej, ručné sprchy hlavy a sprchou panel tela. To vám môže poskytnúť pohodlné sprchovanie, jednoduché prepínanie medzi sprchy a trysky režime. Prichádza s inštalačné príslušenstvo, jednoduchá inštalácia a pohodlné pre použitie, vhodne pre kúpeľňa použitie.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Sprchovací Panel Nastaviť

Materiál: 304 Nerezovej Ocele, Medi, ABS

Šetrenie Vodou Funkcia: Áno

Zásobník s Keramické Tesnenie: Áno

Vrátane Sprcha Hadicu: Áno

Ručné Sprchy Vedúci Veľkosť: Cca. 19.5 x 3 cm / 7.68 x 1.18 v

Sprchovací Panel Veľkosť: Cca. 115 x 51.5 x 20 cm / 45.28 x 20.28 x 7.87 v

Hmotnosť: Cca. 7900g / 278.7 oz

Zoznam Balíkov:

1 x Sprchovací Panel

1 x Horný Panel

1 x 150 cm Hadice

2 x Skrutka Príslušenstvo Súprava

1 x Ručné Sprchy Hlavu

1 x Ručné Sprchy Hlavy, Stredová

2 x Adaptér

4 x Filter Čistý

Poznámka:

1. Prosím, aby 0-2 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Štítky: nastaviť sprcha, vedúci sprcha, gappo zmiešavač, kohútik v kuchyni, vaňa batérie, sprcha set sprcha, telo pultu, mixér sprcha, pre kúpeľ a sauna, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet