Typ-C HD Adaptér USB C Mužov HD Ženské Video Converter Náhrada za Macbook Počítač,Biela

€2.98


Popis:

Vložiť & Play: Žiadne vodiča vyžaduje, žiadny softvér ani zložité potreby inštalácie. Jednoducho pripojte zariadenie na projektore, monitore alebo televízore HDTV pomocou adaptéra.

Stabilný prenos signálu: medené jadro zabezpečuje optimálne a stabilné prenos signálu, funguje lepšie, bez skreslenia, tieňov a rozmazanie, a poskytuje vynikajúca kvalita zvuku a videa.

Ľahký a Kompaktný: ultra-ľahký, vreckový dizajn je ľahko prenosný a ideálny na uloženie vašej tašky, kabelky a peňaženky ak chcete ušetriť priestor. Ohybný kábel s nosenie-odolného materiálu je možné použiť natrvalo.

Univerzálny Kompatibilita: Podporuje všetky Typ-C Pc, mobilné telefóny a tablety. Náhrada za Macbook 2018/2017/2016, náhradná pre Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plus / Poznámka 8, a mnoho ďalších Typ C zariadenia sú všetky kompatibilné.

High-Rozlíšenie Zrkadlenie a Vylepšené zobrazovacie Režimy: Zrkadlo alebo rozširovať svoj obsah displeja s vysokým rozlíšením, grafické obrázky na svojom televízore HDTV monitoru alebo projektoru až 4K rozlíšenie na 30Hz. Zdieľanie filmu s rodinou a priateľmi Doma alebo urobiť prezentáciu v konferenčná miestnosť. HD adaptér zabezpečuje produktívnu prácu a jasným vizuálnym zážitkom.

Špecifikácie:

Dĺžka kábla: 14.

Farba: ukázať, ako obrázky.

Vstupné:Typ-C.

Výstup:pre HD Žien(Podpora 4K).

Vonkajší kryt: ochrana životného prostredia PVC.

Jadro: 19 jadra meď.

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balík obsahuje:

1 * Typ-C Mužov HD Žena Adaptér.

Štítky: veľa hidžáb korálkové, lasika sledovať mužov, melrose s9x prípade, korn set kuchyne, dlho sonda svorka, telocvičňa topánky pastelové, veľké podprsenka kamene, formy veľkú šišku, brankár stick.


( 0 Hodnotenie )

Počet