Horúce SaleCashmere Šatku, Šál Žena Jeseň Zima v Zime Šál Šatky 2018 Kockovaný Šál Zimné Topy pre Ženy Retro

€74.65


1) po celom Svete dopravy (s Výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie)

2) S&H neobsahuje povinnosti, kupujúci bude zodpovedný za všetky miestne dane .( Ak colný poplatok povinnosti )

3) Objednávky, ktoré boli spracované do 3 dní.

4) Služba tranzitný čas je poskytované dopravcom. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5) v prípade, Ak ste nedostali vašej zásielky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

1)akceptujeme Qiwi, Visa, MasterCard, Western Union, bankový prevod ,maestro a Webové peniaze .

1) Máte 3-7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám prefund výmeny. Nie sú žiadne výnimky!

2) Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.

3)vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, okrem náklady na dopravu, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

1) 7 až 15 dní Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky.

2) Chybné položky sa musia vykazovať a vrátil sa do záručnej doby. Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky . Nemáme opravy opravy nahradiť položky s uplynutou platnosťou záruky.

Štítky: šatka top, pashmina žena, šatka hodvábna, šatky žena zime roku 2020, kockovaný šál, faux pashmina šatky, pasmina, ostrihané om, cashmer šatku, šátek zime.


( 1 Hodnotenie )

Počet