Anti-pm2.5 Ochranný Štít Na Tvár Kombinovať Plastové Opakovane Jasné, Masku Na Tvár Transparentné Maska Viditeľné Lip Jazyk Mascarillas

€2.68


Popis:

FUNKCIE

Jasnejšie Názory, Jasnejšie Úsmevy! Zostať v kontakte s ostatnými pomocou tejto priehľadný štít zobraziť váš úsmev a pobyt bližšie k ostatným!

Žiadne Ucho Slučky, Žiadne Obmedzenia! Jednoducho stic pomocou koži-priateľský a stlačte nadol na váš nos a líca! Stick krivky vašej tváre s perfektné padnutie bez svrbenie alebo nepohodlie!

Hmla-Dôkaz & Vodotesný! Tieto priehľadný štít je navrhnutý s a vodotesné nátery poskytnúť vám perfektné zobrazenie v každom počasí!

Dokonale Priedušná! Tieto transparentné štíty sú navrhnuté tak, aby vám pohodlné a priedušná nosenie skúsenosti s vetraných priestoroch na bokoch tváre. Je to tiež ľahký nosiť na tvári!

Jednoduché Čistenie! Tieto štíty možno ľahko čistiť po sebe! Jednoducho opláchnite ju pod vodu, umyť v umývačke riadu, alebo utrite s alkoholom obrúsky! Dobre uschnúť a je to dobré ísť znova!

Prvotriedne Materiály! Naše príslušenstvo sú vyrobené s BPA-free, potraviny-bezpečných materiálov! Sú dokonale hygienické, opakovane použiteľné, a recyklovať!

Ako transparentné maska, významný reality kondenzácie bude nastať, keď je teplotný rozdiel medzi vzduchom vo vnútri masky a teplota masky materiál sám. SEEUS95 má povlak na vnútornej povrchu masky, ktoré zabraňuje zahmlievaniu. Odporúčame tiež, pomocou alkoholu utrite na vnútornej povrchu a nechať sa, že suché pred uvedením maska na zníženie kondenzácie. Ako môžete vidieť na fotke vyššie, môžete stále vidieť v ústach a nose Marcelo cez masku aj s mierne zahmlievaniu. Po nasadení masky acclimates na teplotu vnútri a vonku, hmla zmizne.

Jednou z výhod silikónové je, že to pôsobí ako druhá koža. Bavte sa, byť kreatívny, a tattooyour Bojovník Svetla Masky. Môžete získať všetky pravidelné dočasné tetovanie a aplikovať ho na masku; jazz hore a pridať bojovník tetovanie na jedinečné-ify, ale stále vidieť vašu tvár a ústa tak sluchovo postihnutých môže s vami komunikovať. A keď ste' re pripravení na nový vzhľad, nie je problém! Silikón je jednoduché .

Vyrobené zo Silikónového naše výrobky môžu byť znovu použité,umyté,sanitized,a recyklované.Budeme ušetriť miliardy ton PET/Polypropylén maska odpadu, opakovaným našej masky.

Veríme, že materiály, ktoré budú nepoškodzuje životné prostredie Silikónové nemá žiadne BPA-

Polykarbonát a PET nerecyklovateľné masky sú škodlivé na oceán útesy, ak skončí v pôde vyplní.Sme pride naše ja v naše odhodlanie materiál udržateľnosti, že nijako neohrozuje do seba,naše rodiny a prostredia.

Špecifikácie:

Hmotnosť: 100 g

Rozmery: 18*13.5*15 cm(Rozšíriť Veľkosť)

Nos Pásy Materiálov: Kože-priateľské jedlo-silikónu

Metóda čistenia: Umyte mydlom a vodou; Čistý s alkoholom obrúsky; Čistý s umývačkou riadu

Package Zahrnuté:

1*štít na tvár

Štítky: jasné, maska na tvár, masck plastové priehľadné, tvár shiel, štít na tvár pre dospelých, masívne štít maska, čistý a číry, chráni štít, jasné tvár stráže, prírubové patch, jasné, masku na tvár.


( 3 Hodnotenie )

Počet