Pár Keychains Pohode Tanec Mačka Keyring pu Kožené Lano Zvierat prívesok na Zábavné Predstavujú Šperky Chaveiro Llaveros Taška na Príslušenstvo

€3.23


Pár Keychains Pohode Tanec Mačka Keyring pu Kožené Lano Zvierat prívesok na Zábavné Predstavujú Šperky Chaveiro Llaveros Taška na Príslušenstvo

Štýl:Módne mačka keychain,ženy taška keyring

Materiál:kov+živica

Farba:obrázok

Veľkosť:obrázok

Hmotnosť:žiadne

Package:funkcie opp taška

Ručné meranie,pls umožňujú mierne chyby, Vzhľadom na svetlo, streľba,

Tam bude malé farebné rozdiely, Pls pozrite si skutočný objekty . Zásielky a spätná Väzba

1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie úspešné.

2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Pls uistite sa, že vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

4.Ak ste nedostali vašu pozemkov,ihneď nás prosím kontaktujte PRED odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme naše najlepšie úsilie, ktoré vám pomôžu vyriešiť tieto problémy.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! To je nemožné zvládnuť problémy, keby sme nemali vedieť o nich!

5.Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka,vaša odozva je veľmi dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, svetlo až 5-hviezdičkový spätnú väzbu a nechať nás pozitívne recenzie,ďakujem vám veľmi pekne!

6.O cla:Dane NEBOLA zahrnutá v cene produktu,kupujúci musieť znášať sám, ak existuje,je kupujúci povinnosť,pls pochopiť,vďaka.

Štítky: vtipné krúžok na kľúče, šťastie keychain charms, loptu medveď, mama nohavice, reťaz kľúč, paracord prívesok na príslušenstvo, keychain hračka, lepim, pes krúžok na kľúče, pazúr machin.


( 3 Hodnotenie )

Počet