Adaptér Bluetooth V4.0 USB Bezdrôtový Adaptér Pre PS4 Gamepad Slúchadlá Slúchadlá Prijímač

€4.98


Funkcia:

1. Toto je prenos dát adaptér/Bluetooth bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom hardvérový kľúč USB adaptér pre PS4. 2. Revolučné, najnovšiu verziu a najnovšie štandardných pre PS4 s stabilný výkon. 3. Bluetooth 4.0+EDR má nízku spotrebu energie s flexibilný rozsah. 4. Mini a ľahké, vhodné, aby sa spolu Jednoduché a pohodlné použitie. 5. Pripojí sa k akémukoľvek Bluetooth audio, keď zapojený do PS4 USB slot Spárujte s akýmkoľvek Bluetooth headset pre Bezdrôtové PS4 hry audio Môže byť tiež použitý na počítači a televízii, tak, aby váš počítač a TV prijímač je možné pripojiť k akémukoľvek bluetooth headset.

Špecifikácia:

Materiál: Plast Farba: Čierna Použitie: Play Station 4 (PS4) Bluetooth verzia: Bluetooth 4.0+EDR Bluetooth protokol: A2DP, HSP, HFP USB standard: V2.0 Výstupný výkon: 0 ~ +4dBm Príjem citlivosť: -75dB Bluetooth hodnotenie: trieda 2 Prenosová vzdialenosť: 10M Kapela: 2.4 G ISM band Pripojenie: Piconet / Scatternet Podpora Audio dekódovanie: 16bit codec Pracovné napätie: 5V

Package Zahrnuté:

1 x Bluetooth Dongle s USB Adaptér 1 x 3,5 mm mužov a žien kábel

Štítky: headphon ps4, bluetooth nintendo prepínač, android bluetooth gamepad, ps4 slim usb, hry a dym ps4, konektor ps4, bezdrôtové typ-c, audio-technica, 3 pin konektor pre slúchadlá, gs430 bluetooth adaptér.


( 0 Hodnotenie )

Počet