Keyless Zabezpečenia vozidiel Proti Krádeži Box Faraday Box Signál Okien Box pre Kľúče od Auta Fob Telefóny Karty Hovoru& RFID Signál Blokovania Prípade

€12.97


Keyless Zabezpečenia vozidiel Proti Krádeži Box Faraday Box Signál Okien Box pre Kľúče od Auta Fob Telefóny Karty Hovoru& RFID Signál Blokovania Prípade

Odrážky: 1、Stonger Signál Blokuje Funkciu Extra drevený materiál + silný dvojitý zámky + plne zabalené izolácia dokonale zabezpečuje, že okno bloky, 100% všetkých signálov. Všetko, čo musíte urobiť, je umiestniť vaše auto tlačidlá v tomto poli a zatvorte zámok ak chcete zabrániť vaše auto bezpečnostný systém z hacknut. Chrániť vaše auto kedykoľvek a kdekoľvek!

2、Najnovšie Signál Okien Box Na Auto Tlačidlo Toto okno má rovnakú funkciu ako signál okien taška, ktorá sa dá účinne blokovať signály a zabrániť vozidla proti krádeži. Ale na rozdiel od tradičných signál blokovania taška, drevený + kožené box má silnejšie tienenie funkciu, 100%, ak chcete zablokovať všetky signály.

3、Najlepší Zákaznícky Servis na Podporu Tejto anti-theft keyless box je potrebné mať pre každého, kto s keyless access vozidla, systému. Pred použitím tohto signálu okien box, ktorý môžete dať aj zadajte do poľa pre testovanie.

4、Veľké Veľkosť & Veľká Kapacita Tento veľký signál-blokovanie poľa sa hodí pre všetky kľúče od auta, rovnako ako mobilné telefóny, kreditné KARTY, atď. To bol testovaný a podržte 4-5 kľúče od auta, vrátane kľúčových krúžky a domu kľúče. Môžete dať všetky svoje rodiny kľúče a náhradné kľúče od iných vozidiel, v tomto aute tlačidlo úložný box dať vašej rodine bezpečnosť záruka!

5、Dobre vykonanej & Trvalé vonkajšia vrstva tento signál okien box je vyrobený z vysoko kvalitnej kože, ktorá je prenosný a non-klzké. Elastická pena na top box môže účinne zabrániť box od deformácie.

Faraday Box, Signál Okien Box pre Kľúče od Auta Fob Telefóny Karty, Hovor & RFID Signál Blokovania Prípade Kľúča Vozidla Trezor, Keyless Autá Zabezpečenia Proti Krádeži Veľký Úložný Box

Špecifikácia:

Materiál: PU koža

Farba: Čierna

Veľkosť: 16*12*9.5 cm

Hmotnosť: 350 g

Funkcie: zahraničného obchodu štýl, móda, jednoduchý, moderný, jemnú textúru, RFID anti-theft anti-theft funkciou, štít kľúča vozidla signál funkcia.

Fyzické komentár: veľkorysý a jedinečné, individualita nie je predvádzanie sa, jednoduché, ale nie bežné, kľúč anti-stratené funkcie, kompaktné a univerzálne.

Balík obsahuje:

1*auto kľúč, taška

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: box rfid, auto tlačidlo pokrytie signálu blokovania, gps jammer okien, rádiový signál jammers, blokovanie automaticky otváraných okien signál, fotoaparát signál okien, signál blokovania veľká taška, auto tlačidlo prípade pre kia rio, faraday klietky box, blokovanie automaticky otváraných okien dverí.


( 2 Hodnotenie )

Počet