Titán Muži Ženy Otvárač Keychain Ultra Ľahké výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Nástroj TC21 Titán prívesok na Luxus pre Krúžok na Deň Vďakyvzdania Darček

€9.25


Tento produkt je vyrobený z autentické Titán materiál.

Majster používa super rezanie proces vybudovať, pretože titán sám o sebe je ťažké textúry, potrebné pre veľmi sofistikované technológie vytvárať každý produkt, takže každý jeden je jemne upravený. Titanium má všetky vynikajúcu kvalitu nerezovej ocele, rovnako ako silné kyseliny odpor, non-tepelná vodivosť, a tak ďalej. Najviac zvláštne je, že To je len polovicu hmotnosti z nehrdzavejúcej ocele, ale veľmi ťažké, tam je video ako dôkaz!

Titán Otvárač

Hmotnosť: 12g

Materiál: Titán TC21

Titán Fea t vedľajších

1.Super pevný a trvanlivý

2.Super svetlo

3.Nikdy hrdzu

4.Vysoká odolnosť voči teplotám

5.Silné kyseliny odolnosť

Titán je letecký kovového materiálu

Letecká kvality

Vynikajúce spracovanie

Vytvorenie super keychain pre vás.

Vzhľad produktu je titánové zliatiny kovov, farby, vo vnútri je autentické zliatiny titánu. Pretože zliatiny titánu je ťažké obsadenie, tak to nemôže byť ako tvar bežnej kľúčenke, ale proces + dizajn tohto výrobku šikovne pokračuje použitie krúžok na kľúče, na udržanie krásy, krúžok na kľúče, skrášliť zmysel pre dizajn a super odolné, bude zaujímavý a efektívny pomocník vo vašom živote.

Vitajte vyberte si ďalšie produkty v našom internetovom obchode :

Spôsob Platby

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1.Keď sme dostali vašu objednávku a platbu, ktorú obvykle 2-5 dní na dokončenie dodanie, zabezpečujeme logistické sledovanie informácie. Avšak, vzhľadom na určité faktory a regionálne otázky, ktoré môžu viesť k omeškaniu dodania tovaru, dúfam, že nebudú schopní pochopiť, doba prepravy je zvyčajne 15-40 dní, prosím, buďte trpezliví.

2. Ak potrebujete rýchlejšie dopravy, logistiky režime, môžete vybrať iné spôsoby, prosím, kontaktujte nás.

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

4. Objednávka bude odoslaná na váš list lodnej dopravy v rámci dodacej lehoty týkajúci sa zoznam prepravné služby nižšie. Ak ste si nie dostane balíček v čase doručenia ,prosím, kontaktujte nás, budeme sa s tým vyrovnať a reagovať do 24 hodín u vás .

Zásady Vrátenia Peňazí

1. Sme plne garantovať, že naše položky. Všetky položky sú v úplne novom stave, pokiaľ nie je uvedené inak, inde v popise.

2. Všetky výnosy - chybný alebo inak - treba preauthorized. Prosím kontaktujte nás a získajte autorizáciu, a vrátenie adrese pred odoslaním položku späť.

3. Vo všetkých prípadoch, kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie na vlastné náklady na vrátenie výrobkov na výmenu alebo vrátenie peňazí. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady.

Kontaktujte nás

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám, radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP

2. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, skontrolujte svoj e-mail pre odpovede.

Spätná väzba

1. Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky, aby sme mohli pracovať na to.

2. Medzinárodné Kupujúcich, vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.

Štítky: úprimný keychain, keqing, riad titanium, batoh hanako kun, keychain led, taška čaro luxusu, výchova k demokratickému občianstvu, reťaz kľúč, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, titánu tin výchovy k demokratickému občianstvu.


( 2 Hodnotenie )

Počet