Opakovane Organickej Bavlny Podložky Make-Up Remover Umývateľný Čistenie Mikrovlákna Make-Up Remover Krásy Nástroje Velvet Čistenie Bavlna

€6.05


Funkcia :

* Mäkké utierky sú ideálne pre citlivé oblasti,ako oči. Tieto obrúsky spĺňať vaše individuálne potreby, zatiaľ čo zníženie objemu odpadu.

* Pohodlné veľkosť: opakovane make-up remover pad má všetky advantagesof tradičné vaty, a to je mäkšie ako bežné uterák. Sú dostatočne malý, aby nosiť, napríklad: To môže byť vzatý do posilňovne alebo na cestovanie. Šetrné k životnému prostrediu: 16 čistenie podložky m * ade bambusových vlákien a bavlny je možné čistiť a znovu, tak to je ekologicky šetrný výrobok.

Popis :

Vhodný pre každého: Opakovane bavlnenej látky, je vhodný pre všetky typy pokožky,spoľahlivo čistí tvár a oči, a odstraňuje kozmetika, krémy a nečistoty.

Špecifikácia :

Materiál: zamat, bambusové drevené uhlie vlákniny

Veľkosť(cca): make-up remover pad priemer 7 cm/2.76 palec

Taška dĺžka a šírka 18*15 cm/70.9*5.91 palec

Farba:Zelená,biela,zelená a biela

Package Zahrnuté:

Make-Up Remover Vaty*16

Látkové taška*1

Poznámky :

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: mac makeup remover, bavlna podložky bavlna make-up remover, Batérie 18v, opakovane prsia podložky, ekologické oblečenie, reusible make-up remover podložky, jednoduchý make-up nástroje, eco organickej bavlny podložky, bambusové tampón, korres make-up obrúsky.


( 2 Hodnotenie )

Počet