Ručné Podsvietenie Digitálny Alkohol Tester s 31pcs Mouthpieces Digitálny Alkohol Dych Tester Breathalyzer Analyzer Detektor

€4.47


Funkcie: To je digitálny dychu analyzátor alkoholu tester. Digitálny alkohol test s zvukové upozornenie. Automatické vypnutie, rýchle reakcie a pokračovať. Digitálny alkohol dych tester má kľúčové reťazci, veľmi prenosný vykonávať. Pormptly a pohodlne dizajn pre meranie BAC. Jednoduchá metóda pre analýzu Koncentrácia Alkoholu v Krvi kedykoľvek a kdekoľvek. Popis: breathalyzer alebo breathalyser (a portmanteau dych a analyzer/analyzátor) je zariadenie pre odhad alkoholu v krvi obsah (BAC) zo vzorky dychu. Na breathalyzer je jedným z cenovo najvýhodnejších breathalyzers k dispozícii. To môže byť použitý v rôznych nastavení, vrátane klinického testovania aplikácií a pre osobné použitie. Jeho využíva pokročilých polovodičových alkoholu technológiu snímania rýchlo nadýchnuť vzorky a poskytnúť obsah alkoholu v krvi (BAC) odhad. Lcd grafický displej bude indikovať, ako inebriated ste, či je to nebezpečné (viac ako 0.05% bac), nebezpečné (cca. 0.02% bac) alebo trezor (za 0.02% bac). Zobrazuje "pozor", keď je výsledok v rámci 0.02% - 0.05%, zobrazí "nebezpečenstvo", keď výsledok je rovnaký alebo vyšší ako 0,05%. Špecifikácie: Farba: Čierna Položku veľkosť: 110*70*25 mm Batéria: 2"AAA" alkalické batérie (NIE INCLUDE) Senzora: advanced semiconductor oxide senzor alkoholu Rozsah: 0.00-0.19%BAC & 0.0-1,9 g/l (0.00 alebo-0.95 mg/l BRAC) Presnosť: 0.01% BAC(0,1 g/l) obsah Balenia: 1 x Digitálny Alkohol Breathalizer Tester 31 x Dych inhalátor Prípade Veľkoobchodné zľavy: · Je nejaká zľava pre hromadnú objednávku? Áno,poskytujeme veľkoobchodné ceny. ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo, ktoré len takes7 -15 dni, aby sa dospelo. · Podporujete drop shipping? Áno,podporujeme drop shipping.necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.tantra-egypt.sk, ak ste objednávku,potom budeme posielať balík podľa adresu, ktorú ste opustili.zároveň môžeme prijímať objednávky prostredníctvom súboru CSV. · Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť). · Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: breathalyzer digitálne, alkoholu v dychu tester, alcotest alkohol tester, alkohol tester diagnostické, 2018 digitálny alkohol tester, onever digitálny alkohol tester, alkohol tester 40, breath alkohol tester digitálne, alkohol profesionálny tester, alkohol meter.


( 0 Hodnotenie )

Počet