Formax420 62mm 4 Vrstvy Hliníka Brúska Nadrozmerné Magnet Brúsky, 5 Farby k Dispozícii

€10.99


Priemer Veľkosť: 2,5 Palca

Lietadlá Triedy,má najlepšie pevnosť a odolnosť voči korózii

Nie je jednoduché Odlievanie, ale CNC presné obrábanie na celkový produkt

Laserové značenie

Do 12 ostré malé zuby, aby vaše burín hlboká vôňa

Silné vnútorné jadro ,nerver byť zrušený aj vtedy, ak veko prevrátený alebo na flope, uistite sa, že naši zákazníci vychutnať teplé a ohľaduplný služby

Šírka:62mm

Výška:50mm

Materiál: Hliník

Farba: 5 farieb

Časť: 4

Funkcia: pre tabak

Nastavenie: 1pc

Vlastnosti:Super veľkým magnetom (10+8 mm), super sacie; super veľké brúska priestor (2-krát kmeňových brúska); super veľký úložný priestor (viac ako 3-násobok bežnej brúska); tvar vhodný pre ručné brúsenie.

Na tradičné headshops, si už môže byť zle, zlý výber, vysoká cena a nedostatok služieb zákazníkom. Ale teraz, v Formax420 online headshop, ponúkame rôzne bylina, brúsky, dabbing nechty, fajky, sklenený bong, vodné fajky a iné fajčiarske príslušenstvo. A to všetko za prijateľnú cenu. Okrem toho sme sa vždy objavil dať zákazníkom lepší zážitok. Teraz, môžete nájsť perfektné fajčenie kusy za najlepšiu cenu, a to bez opustenia vášho gauči. Okrem toho, máme dostatok zásob pre každý maloobchodný predaj výrobkov a, ak si zakúpite vo veľkom, môžeme nielen poskytnúť vám rýchle balenie a dodanie, ale aj špeciálne zľavy.

1.Zákaznícky servis je jeden z najviac užitočné časti je spotrebiteľ. Môžete sa opýtať na akékoľvek otázky, ktoré by ste chceli pomôcť dokončiť svoje rozhodnutie o ideálny produkt pre vás. Bez ohľadu na to, o zásielke alebo služby, ktoré potrubia je vhodné pre alebo použite spôsob našich produktov, sme sa vždy rád pomôže. Náš tím služieb zákazníkom je navrhnutý erudovaných pracovníkov, ktorí sú pripravení pomôcť vám v žiadnom prípade možné. 2.Pošlite nám, prosím, správy cez históriu svojich objednávok alebo účtu stránky priamo.

3.Sme 7/24 pre prácu a sľub odpoveď každý mail do 24 hodín.

1.Prosím, uistite sa, že na "dodacia adresa" je vaše potvrdil adresu. 2. Spracujeme vašu objednávku 1-2 pracovných dní, obvykle po platba potvrdená. Robíme všetko skontrolovať v dobrom stave, než budeme loď vašej zásielky von. 3. Aj keď sme skontrolovať každú detaily, než budeme posielať balíky do nášho odosielateľovi, niekedy niektoré z našich zákazníkov a môže tiež tvrdil, že dostal poškodené výrobky. Prosím, nebojte sa, ak splníte aj rovnakej situácii. Poskytujeme plnú náhradu alebo bezplatné náhradné služby za každú objednávku, ktorá je doručená do 14 dní. Najprv nás kontaktujte a budeme vás ako vrátiť, alebo získať náhradu. 4. Ponúkame sledovacie číslo pre každú objednávku. Ak nemôžete nájsť svoj sledovacie číslo zásielky,prosím, kontaktujte nás a my vám radi sledovanie zásielky ihneď z nášho konca. 5. Zabezpečujeme dopravu zdarma pre väčšinu krajín. Prosím skontrolujte prepravné a platby karta pre viac informácií. 6.Ak chcete, rýchle dodanie,môžeme poskytnúť iné express vyučovacie metódy. Môžete nájsť ďalšie náklady na prepravu v prepravnom a platby kartu automaticky. Ponúkame urýchlené express pri objednávke nad 100 USD a ak si zakúpite vo veľkom, prosím, kontaktujte nás, pripravíme špeciálnu ponuku a rýchle dodanie spôsob, ako pre vás.

1.Poskytujeme záruku za kvalitu našich výrobkov. 2.Odmietame vrátiť bez akéhokoľvek oznámenia. 3. Ak sa zobrazí poškodený alebo nefunkčný produktov, prosím, pošlite nám obrázok prijatých výrobkov a tiež stručným popisom vášho problému. Vydáme na vrátenie peňazí alebo nový náhradný do 24-48 hodín. 4. Poskytujeme aj záruku na 14-dňovú dôvodu vrátiť služby. USA môžu zákazníci loď zásielky tým, že USPS na našej NÁS Vracia Centrum. Zákazníci z iných krajín bude musieť poslať svojich výrobkov na našom sklade v Číne. Kupujúci by mal platiť návrate poštovné náklady, ak výrobky spĺňajú žiadne problémy s kvalitou.

1.Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek ohlasy. 2.Nikdy sme sa zastaviť ďalšie hľadanie on-line predajný kanál našim vynikajúce produkty a služby. Väčšina našich zákazníkov nám vysokého stupňa hodnotenia.

Štítky: formax420 brúska, bylina pary, 4 brúska, brúska, brúsky, elektrické burín, angl brúska, červená moledor, brúska burín, brúska kovov, brúska 40 mm spp.


( 4 Hodnotenie )

Počet