Športová Bežecká Remienok Taška puzdro Beží remienok Univerzálny Nepremokavé Športové mobilný telefón Majiteľa Vonkajšie Športové Telefón Rameno Taška

€2.28


Športová Bežecká Remienok Taška puzdro Beží remienok Univerzálny Nepremokavé Športové mobilný telefón Majiteľa Vonkajšie Športové Telefón Rameno Taška Funkcie: *1. Vysoko kvalitné nepremokavé potápanie materiál je prijaté, čo má jemné dotyk, mäkká a pružná, a má účinky nepremokavé a anti-šmyk, nárazom a opotrebovaniu, a silný pocit priedušnosti. *2. Nezávislé hlavné vrecko a pomocné taška dizajn, položky sú umiestnené do kategórií, nie strach z kľúčov k poškriabaniu displeja telefónu. *3. Slúchadlá otvor je vyhradené pre vonkajšie použitie, a to sa môže použiť priamo bez veľkého otvoru, čo je krásne a pohodlné. Špecifikácia: Materiál: Neoprén Farba: zelená, modrá, čierna, ruža červená (ako je uvedené) Veľkosť: 18*9 cm obvod Ramena: vhodné pre obvod ramena 18 cm-34 cm, môže byť aj nosenie na zápästí Váha: cca 65g Kapacita: 4-6 palcový univerzálne Vhodné pre dav: fitness, beh, jazda na bicykli, nakupovanie, športy, atď. Obsah balenia: Beh na mobilný telefón rameno taška * 1 Poznámka: 1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázku vidíte a samotnom. Vezmite prosím na vedomie, že. 2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: plavidlá jersey mtb, sivá bike mtb, cucle jersey mtb, mtb jersey bike mtb, cromo bike mtb, keramické bike mtb, jersey strava mtb, pecas bike mtb, bicykel mtb, rasta bike mtb.


( 1 Hodnotenie )

Počet