50mm 55mm 60 mm Motocykel vzduchový Filter Univerzálny Odolný Praktické Motocross Skúter Vzduchu Struky Cleaner Kryty na Oddych Filter

€4.01


Funkcie:

Filtrovanie vzduchu

Vzduch filter je umiestnený v prednej časti karburátoru alebo nasávacie potrubie na filtrovanie prachu a piesku vo vzduchu, aby sa zabezpečilo dostatočné a čistý vzduch vo valci.

Rozsah pôsobnosti

Je vhodný na upravené auto karburátoru zvýšiť engine príjem objem vzduchu, vhodné pre rôzne priestoru motora rozloženie modely, zvýšiť príjem prietoku vzduchu a filter vzduchu nečistoty.

Jednoduchá inštalácia

Ľahko prispôsobiť, môže byť zabezpečené pevne na vaše vozidlo potrubia, a môžete upraviť na veľkosť potrebné s plochou hlavou skrutkovač.

Pridať viac koní

Vzduchového filtra možno zachytiť nečistoty vo vzduchu pre predĺženie životnosti motora. Pomôže zabezpečiť lepšie kilometrovú životnosť a výkon motora.Pomocník ak chcete pridať viac koní.

Špecifikácie:

Typ: Motocyklové Vzduchový Filter

Množstvo: 1PC

Materiál: Kov

Farba: ako je znázornené

Priemer: 5 cm/1.97 palec; 5,5 cm/2.16 palec; 6typ/2.36 palec

Veľkosť balenia: 9*8*7 cm/3.54*3.14*2.75 palec

Čistá Hmotnosť:100g/3.53 oz

Package:

1 * Motocykel Vzduchový Filter

Balenie zoznam

1 * Motocykel Vzduchový Filter

Štítky: 540i, 50mm vzduchový filter, filter oddych, vzduchový filter, kľukovej skrine filter, 60 mm filter, ekologické palivo, 60 mm vzduchový filter, motorka air cleaner, 50mm filter.


( 0 Hodnotenie )

Počet