2 ks 12V Interiérové LED Strop Kabíny Bodové Svetlo Pre RV Karavany Obytné Auto 36 Led Lampa Biela Lampa 6000K

€13.22


12V 36 Interiérové LED Strop Kabíny Bodové Svetlo Pre Karavany Obytné Lode S pecification Materiál Puzdra: Plast Púzdro Farba: Strieborná/Chrómová Napätie: DC 12V Svetlo Rozmery (L x W x H): Cca. 205mm x 93mm x 28mm Emitting Farby: Biela(6000K) Vlastnosti S 36 super jasné Led Nízka spotreba energie – Super Svetlé S on / off prepínač, pochrómovaný povrch Prichádza s skrutky, jednoduchá inštalácia - návod na pacakaging ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ CE a RoHS schváliť Balík obsahuje 2x 36 LED Strechy Svetlo 4x Montážne Skrutky 4x Montážne Skrutky 2x Inštalácia Držiaku

Shippment 1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni 2.Pošleme na svoje pozemky, do 1-3 pracovných dní po platba potvrdená. Záruka 1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním. 2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kontaktujte nás, ak tam je problém v oblasti logistiky, alebo výrobky. všetky naše predajné personál sú profesionálne a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol! Vašu podporu a pochopenie ocenia!

Štítky: campervan zariadenia, caravan okno, vintage rv príslušenstvo, prenášač prípojného vozidla, camper rv, express van, campervan, svetlo caravaning, camper, obytné karavany.


( 2 Hodnotenie )

Počet