200cmx17cm Detská Postieľka Nárazníka Viazané Pletená Plyšové Škôlky Kolísky Dekor Novorodenca Darček Obliečky na Vankúš Junior Posteľ Spánku Nárazníka

€9.49


TECHNICKÉ DETAILY - 79" ( 2m) k dispozícii, naplnené naše Extra tenké PP bavlna výplň +Obklad, že super mäkký dotyk v BEZPEČÍ A CHRÁNENÉ - Vyhnite sa vaše dieťa hlavu, Nohy alebo ruky narážajú do detská postieľka, detská Postieľka Nárazníka udržuje vaše deti budú v bezpečí a vás vyspať v noci bez obáv sa HODÍ pre VŠETKY DIEŤA ALEBO BATOĽA detská postieľka KOČÍK PREPRAVU - vďaka svojej šikovný dizajn s žiadne väzby, Nárazník Vankúš suites všetky detská postieľka, bassinets a batoľa miest vzory VIACÚČELOVÝ DIZAJN - To nie je len detská postieľka alebo kolíska nárazníka, Dieťa Nárazníka môže byť tiež použitý ako zadný sedák, vankúš na spanie, alebo dokonca posteľná bielizeň dekor. To je skvelý darček pre novorodencov&mamis! UMÝVANIE STAROSTLIVOSTI - Môže byť ľahko mieste čistiť s jemným čistiacim prostriedkom ručne. Nie namočiť alebo práčke alebo chemicky, nepoužívajte bielidlá.

Štítky: chlieb vankúš, vankúš toast, bratranec dekorácie salón, sky posteľ, opice detská postieľka nárazníka nastaviť, dieťa dievča postieľka nárazníka nastaviť, škôlky vankúš, detská postieľka, bratranec dekorácie dievča izba, kolíska drevená.


( 1 Hodnotenie )

Počet