Nordic Ľudskú Tvár Keramické Kvetináče Portrét Socha, Ornament Šťavnaté Charakter Váza Kvet Usporiadanie Nádoby Dekor

€21.08


Pre balenie problémy, dodacie lehoty, a po-predajný problémy, prosím, nájdete v spodnej časti, alebo sa obráťte na on-line služby zákazníkom Veľkosť: pozri obrázok popis v SKU, nájdete aj podrobné stránku, obrázok, alebo sa obráťte na on-line služby zákazníkom Materiál: Keramika Popis Produktu:Pomocou skvelého keramických surovín, znaky sú prirodzeným zobrazením, a abstraktný štýl konceptu prestávky tradičné obmedzenia a tvary troch-dimenzionální zmysel.

Spätná väzba

1.ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme radi, (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5-stars). 2. Ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia, Vaša satisfication je naším pohybu robiť lepšie.

3.Spolupracujeme s úradný logistiky, a niektoré výrobky účasť v škody package náhrady, služby, 4.Rešpektujeme názory každého zákazníka, ak tento štýl je zle, môžeme zaslať výrobok opäť zadarmo 5.Máme najviac pozorný balení, s black tašky alebo žltá páska na periférii na zabezpečenie ochrany osobných údajov produktu. Bublina stĺpce alebo bublina filmy sú používané, aby sa minimalizovalo poškodenie sadzby.

Poštovné a vrátenie tovaru:

1.Sme odhodlaní poskytovať tie najlepšie produkty pre globálnych zákazníkov. Každý produkt, ktorý bude testovaný počas nákup a skladovanie. 2. Budeme pokračovať vo všeobecnosti objednávky v rámci 72hours po prijatí platby.Ak rýchlosť je rýchly, je tu aj istý deň poštovné 3. Čína príspevok obyčajný malý balík plus a Čína príspevok registrované leteckej pošty trvá predpokladaná 15-60 dni. 4. Odporúča zásielky: www.tantra-egypt.sk štandardná doprava--stabilnejší,bezpečnejší,rýchlejší. 5. Budeme akceptovať vráti a náhrady do 15 dní po objednávku, prosím kontaktujte nás. 6.Sme uprednostňovať spoluprácu s kvalitu logistických spoločností na zabezpečenie rýchlosť.

Štítky: sklenené vázy, Váza Tela, tvár kvetináč, prírodná tráva váza, zizi, nordic tvár zlato, váza, čierny kvet váza, muži keramické hrnce, dekor severskej.


( 1 Hodnotenie )

Počet