Neewer Fotoaparát Skrutku Auta, 16 Ks Statív Skrutku Adaptéra Converter, Nadstavec Skrutku Namontujte na Kameru/Statív/Flash/Stand/Mic/Veža/, Klietky

€8.24


Neewer Fotoaparát Skrutku Auta, 16 Ks Statív Skrutku Adaptéra Converter, Nadstavec Skrutku Namontujte Pack (1/4" na 1/4", 1/4" na 3/8", Žena na Muža, Muža, na Muža, atď.) pre Kameru/Statív/Flash/Stand/Mic/Veža/, Klietky

Poznámka: Len Závitové Skrutky Adaptéra Pripojiť Sada je súčasťou balenia.

Všetky statív skrutku adaptéra môže byť voľne zostaviť, aby spĺňali požiadavky na rôzne druhy adaptéry. Nie je potrebné kupovať ďalšie kamery adaptér s týmito adaptér set. Jednoduchá montáž a prekladať ručne.

Kompatibilné s väčšinou z fotoaparátu zariadenia, ako flash jednotiek, statívy, monopods, loptu hlavou, flash zátvorkách, flash objímky adaptér, fotoaparát ramenný zbaviť, fotoaparát klietky, mikrofón, ľahké stojan a iné príslušenstvo.

Pomôcť vám získať viac plošinu zmes možnosť a slobody ako vaše fotografie fotografovanie.

Vyrobené z prémiovej kov, to vám môže pomôcť pripojenie súpravy 1/4" alebo 3/8" závit jednoduchým spôsobom. Tento súbor môže byť veľmi veľká hodnota v oboch všestrannosti a funkcionality.

Špecifikácia:

Číslo: 16pcs

Materiál: Kov

1x 1/4" mužskej 3/8" muž

1x 3/8" Žena do 1/4" muž

1x 1/4" žena na 3/8" muž

1x 1/4" D-Krúžok Skrutka s protišmyková Podložka

3x 3/8" žena do 1/4" žena

3x 1/4" muž do 1/4" muž

3x 3/8" muž do 1/4" muž

3x 1/4" žena na 3/8" žena

Štítky: dslr veža, móda shoulder rig, fotoaparát na statív, dieťa mic, benro statív, led neewer, microphon stojan, gopro mount, fotoaparát veža, pre telefón, statív.


( 3 Hodnotenie )

Počet