Nový Sexy Leaf Podprsenka Stručný Nastaviť Unpadded Oka Bielizeň Dva kusy Vyhovuje

€5.70


Ženy Plavky na Kúpanie Bikini Set Čalúnená Obväz, Podprsenka Push-up Oblek Plavky Popis Produktu

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: Polyesterové vlákna

Balík obsahuje: 1 * dámske Bikini Set

Hmotnosť: 150g

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť: S-L

Poznámka:

Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

Prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

O Nás

(1)Môžeme poskytnúť široké spektrum produktov na splnenie niekedy-meniace sa požiadavky trhu. Prispôsobený objednávky sú vítané. Sme ročne vyrábať 2000 kusov za deň. Naše výrobky sa predávajú aj v Severnej Amerike, Západnej Európe a Austrálii. Naša spoločnosť trvá na zásade "Good service, najlepšie kvalita a konkurencieschopné ceny".

(2)Máme stále sa rozširujúcim medzinárodných trhoch na základe kvality výrobkov, vynikajúce služby, prijateľné ceny a včasné dodanie. Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek na ďalšie informácie. Platby

(1) prijímame PayPal len.

(2) Platba musí byť uskutočnená do 7 pracovných dní dražby čas ukončenia. Doprava

(1) Budeme loď vašej položka(y) do 1 pracovného dňa.

(2) posielame do USA , 2-5 pracovných dní.

(3) UK / Auatralia / Kanada ,15-35 pracovných dní.

(4) Európa , 15-35 pracovných dní.

(5) Ďalšie Krajiny, 20-45 pracovných dní.

(6) Môžeme tiež poskytnúť express poštou EMS(4-15 dní) alebo DHL(4-8 dní). Obstarávacia cena je vyššia ako štandardný poštovné, asi $ 20 alebo viac. Ak chcete poštou EMS alebo DHL, prosím, kontaktujte nás.Veľmi reasonalbe expedičný poplatok bude účtovaný Podmienkami

V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, všetko sa vracia, musí obsahovať všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Softvér predaja nie sú refundovateľné. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Kontaktujte Nás

(1)Vitajte na veľkoobchodný predaj a nákup,Ak máte akúkoľvek otázku ,Prosím, kontaktujte nás prvý. Odpovieme vám do 24 hodín.(okrem víkendov a sviatkov).

(2)Naše bežných obchodných hodín, je v pondelok až piatok 9 do 6PM Peking Čas. Všetky e-maily a príkazy nebudú spracované počas víkendov a sviatkov.

(3)necháme pozitívnu spätnú väzbu na kupujúceho, akonáhle kupujúci platí za tovar.Sme hightly oceniť, že sa môžete skontaktovať s nami pred odchodom Negatívnu spätnú väzbu alebo Neutrálne spätnú väzbu .Poskytneme vám pomôcť vyriešiť vaše problémy, ako rýchlo, ako je to možné .

Na 04-Nov-17 o 04:07:06 EDT, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: kombinéza pohár, kurosawa ruby vankúš, h7 adaptér jetta mk6, masky detské daisy, kurt cobain pohľadnicu, kia cerato opakovače, kuromi spodná bielizeň, podprsenky, kuroshitsuji licencie, kuroshitsuji črievičku, mramor kozmetické rack.


( 1 Hodnotenie )

Počet