DIY Diamond Maliarske Farby Mačka Plné Námestie Diamond Mozaiky Zvierat Full Round-Diamond Výšivky Cross Stitch Van Gogh

€4.72


1:Vzhľadom na limitné meranie, skutočná veľkosť určite majú niektoré drobné chyby (menej ako 2 cm). 2:Všetky veľkosti v našom obchode, zvyčajne znamená, Veľkosť Obrázku.

Na základe HD plátno

Predmety zahŕňajú: Vŕtačka,Plátno,Zásobník,Bod Diamantová Vŕtačka Pero,Lepidlo,papier A4,Box/Papier Balíka. Tipy : Prosím, starostlivo skontrolujte po prijatí tovaru,ak majú problém,prosím zmluvy nás.

1: Rozbaľte a skontrolujte, či všetky časti sú kompletné. 2: Kontrola farby, živice kosoštvorec a príslušný kód farby. 3: Vyberte znak (symbol) a nájsť zodpovedajúce diamond. 4: Vyzdvihnúť diamond s perom a umiestniť do zodpovedajúcej polohy. 5: Keď skončil, jemne stlačte diamond s rukou, aby ho pevne pripojené.

1. Prosím, vyplňte svoje meno a priezvisko, vrátane krstné meno, stredné meno a priezvisko pri platbe. 2. Prosím, zadajte svoju presnú adresu, vrátane číslo bytu, ulice, mesta, regiónu a krajiny, v opačnom prípade váš balíček môže byť vrátené! 3. Rezanie, výroba, merania a spôsobí rozmerová odchýlka (hore a dole, 1-2cm). Farebný rozdiel je spôsobený faktormi, ako sú zobrazenia, počasie, svetlo, atď. Obraz bude mať rôzne farby v rôznych displejov, ale to nebude mať vplyv na maľovanie. Prosím pochopiť. 4. Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a uspokojiť vás. Toto je pre nás veľmi dôležité, ďakujeme za pochopenie. 5. [Tip]: Živica diamanty nie sú jedlé, prosím nedovoľte deťom hrať tak, aby sa zabránilo nehodám ako prehĺtanie. 6. Ďakujem, že ste prišli a majú krásny deň.

Štítky: umenie tanečník, daimont farba, Nordic Škandinávskych, auto vzorkovníka, bee tlač, liečebný ústav diamant maľovanie zee, ovocie foto, diamond pštrosie, ranu stick, tortu formy na papier.


( 0 Hodnotenie )

Počet