Bruceriver dámske jednofarebné francúzsky Beret

€8.26


BRUCERIVER---profesionálne príslušenstvo výrobcov. Ponúkame vysokú kvalitu produkcie, vrátane šátek/rukavice/klobúk/ponožka/pončo/zábal/rukavice...a tak ďalej.

Náš Produkt dizajn konceptu zo Spojených Štátov západného pobrežia štýl, od svojho vzniku, sa predávajú výrobky aj na celom svete, Po tom, čo sme pokračovať v zlepšovaní kvality, móda, štýl a vynikajúci kolokačných vplyv v zámorských vyhral zahraničných odevné doplnky dovozcovia prospech a schválenie. "COMFY PRIMA ÚTULNÉ" je, že vždy sme rešpektovali účel, nový materiál, nový dizajn, nové technológie sa objavujú v nekonečný prúd, sme ochotní poskytnúť nový & pekný štýl priebežne. BRUCERIVER, teplé srdce, krása vášho života.

Vlastnosti A Špecifikácie

Materiál:70% Polyester, 30% Bavlna. Klobúky si zaslúžia byť absurdly príliš mäkké. Tak sme sa špeciálne pre našich beret. Nebude pilulku, cíti úžasne, a má perfektné rúško, takže to nebude prepadák všade.

Farbu a Veľkosť

Dvoch Farbách : Čiernej a Oranžovej. Veľkosť: Jedna veľkosť,

Dokonalý módny doplnok pre všetky zdobiť príležitostiach, kostýmy a sviatky.

Umývanie

Umývanie studenou, ležal na suché

Štítky: kawaii fleece beret, rukavice thinsulate, beret klobúk, felpa, španielsko je krása, zdravie, krása, zdravie tvár sérum, životnosť auta daň z disku držiteľov, hnedé francúzsky beret, beret zimné ženy, thinsulate, žena fleece beret.


( 1 Hodnotenie )

Počet