Grilovanie Vakov Opakovane Vysokým teplotám Non-Stick Grilovanie Taška pre Elektrické, Plynové Gril na drevené Uhlie

€4.40


Unavený stojaci vedľa grilu alebo nechať jedlo páde do trhliny a museli stráviť hodiny na čistenie grilu? Tieto vakov zabrániť potravín od pádu medzi trhlín a lepenie na grilovanie! Užite si grilovanie s tašky teraz, žiadne starosti!

Hlavné Funkcie Gril Správne, Čisté A Úhľadne

Tento oka puzdro je navrhnuté s advanced non-stick materiálu a je konečným riešením, aby sa zabránilo potravín z lepenie na gril. Gril taška design drží všetky potraviny na vrchole, tak to môže byť rovnomerne vyhrievané a grile. Ľahko Sa Čistí A Je Opakovane Použiteľný

Malý smart bag uchováva vaše potraviny preč od všetkých čierne uhlie na zbytočná rošt! Nálepky sú v nevýbušnom, opakovane bezpečnosti potravín tašky, umývateľné v umývačke riadu! Grilovanie je chutné a šetrné k životnému prostrediu! Multifunkčné

Pomocou tohto oka taška na grilovanie na záhradke alebo ho použiť na grilovanie údené alebo dusené jedlo! Táto non-jedovaté, potravinami-bezpečné taška má vysokú tepelnú odolnosť. Jednoduché varenie v akejkoľvek situácii, váš ideálny spoločník! Špecifikácie Materiálov, Sklených Vlákien Teflónovou vrstvou Hmotnosť Výrobku Veľké Grilovanie Vaku: hmotnosť: 80G Malé Grilovanie Vak: 50 G Veľkosť Produktu Veľký Gril Taška: 27 × 22 × 1CM Malé Grilovanie Taška: 24 × 14 × 1 CM Obsah balenia Vysokým teplotám Grilovanie Taška × 1 Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Štítky: barbecu gril, bbq hrniec, perzský kabob špízy, bambusové kabob špízy, kabob špízy obalené, airless tip, kráľ pokožky, dlho kabob špízy, brazílsky kabob špízy, kabob špízy obalené box.


( 0 Hodnotenie )

Počet