Deti, Dievčatá Legíny Jean Nohavice Deti Luk Jean velvet teplé Nohavice Dievčatá Hrubé Zimné Jarné legíny Deti Ceruzka Námrazy Nohavice

€3.61


Naše Poslanie

Sme profesionálne dieťa produkt spoločnosti. Ponúkame pohodlné dieťa výrobok, ktorý je nielen praktické a zdravé, ale aj štýlové a cenovo dostupné.

Naša Zodpovednosť

Naša cena nezahŕňa dovozného cla, dane z pridanej hodnoty alebo iné skryté poplatky. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručené adresu. Uveďte plnú adresu vaša správne telefónne číslo a uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne a dodávky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, zmeňte ho prosím v objednávke, ako budete platiť.

Budeme sa vždy snažiť v našich silách, aby každý zákazník príjemné nakupovanie. Ak sa zobrazí chybný alebo poškodený výrobok, vzhľadom na prepravné chyby, prosím, kontaktujte nás na výmenu výrobku. Ak je pozemok je stratené, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie peňazí alebo odoslanie tovaru. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred poskytnúť akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť všetky spory. My sa budeme snažiť vyriešiť otázky pre vás. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Štítky: zimné hroby mužov, stiahnuť nohavice ženy, muž korisť šortky, predškolského vedy, teplé návleky na päty, nohavice žena, jogger mužov, prasa tričko, spodnička žena, oblečenie ladys deti.


( 5 Hodnotenie )

Počet