2020 Nová Žena Modré Elastické Tesný Nočný Klub Dámy Narodeninovej Party Fashion Sexy Taška Hip Bežné Strapce High Street Šaty

€47.47


Veľmi dôležité Naša Veľkosť je Menšia ako NÁS alebo Európskej Veľkosť, Prosím, napíšte svoju výšku a hmotnosť , zašleme vám najlepšie veľkosť, aby sa zmestili vás. O poslaní, Sme loď sa tovar v 7days z obdržaní vašej platby a ponúkne sledovacie číslo. Ak chcete získať v krátkom čase, pls kontaktujte nás ak chcete zaslať do express a mali by ste zaplatiť za poplatok . Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. EMS 7-10 dní DHL 3-7 dní doprava Zadarmo 2-4 týždne na ceste, O spätnú Väzbu, Ak sa vám páči náš produkt, pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní, musíte nás kontaktovať do 5 dní po prijatí to, pretože všetky naše produkty sú špeciálne použitie pre stage show, sme nemôže dôjsť k zámene prijať vrátiť po jeden týždeň, pretože niekto môže použiť na to už.

Štítky: šaty na výlet, babi šaty, bodka šaty ženy, narodeniny šaty žena, narodeniny šaty pre ženy, qipao šaty pre zimné, narodeniny šaty dievča, narodeniny šaty, balón šaty pre ženy, honey moon spodná bielizeň.


( 0 Hodnotenie )

Počet