Pet, Pes, Mačka Vesta Vonkajšie Cestovné Popruhy Vodítku Nastaviť pre Šteňa, Mačka, Králik Kvetinový Vzor Mačiatko Chôdza Postroje Pet Mačka Produkty

€8.29


Popis výrobku Typ Položky: Mačka Postroj a Vodítko Nastaviť Materiál: Polyester Tkaniny, Oká Tkaniny Farba: Červená,Modrá,Zelená Veľkosti: XS/S Cieľová skupina :Mačky Funkcia: Nastaviteľná Veľkosť--------------------Krk---------------------------Hrudník XS-------------27.00 cm/10.63"------------------38.00 cm/14.96" S--------------31.00 cm/12.20"-------------------48.00 cm/18.90" Rysy 1. Polyesterovej tkaniny je priedušná a pohodlné, odolné a opotrebovaniu. 2. Prijatí 4 body dizajn, aby sa rozišli po vytiahnuť a mačky nebude cítiť nepríjemne, keď sa budete ťahať ich. 3. 38 mm nylon sponou na nastavenie a bezpečnostným pásom pracky opraviť, aby sa zabezpečilo, pet nie je jednoduché uniknúť, ľahko sa nosí a pohodlné nastavenie. 4. Rukoväť v súlade s ergonómia vám umožní mať dobrý dotknúť a cítiť sa pohodlnejšie. 5. Kovové D pracky a trakciu pracka cez nádherné remeselné sú svetlé, nie je ľahké hrdze a trvanlivé. 6. Japonský štýl je voľný čas a krásne. To môže byť módne oblečenie pre mačky a zároveň to môže byť aj postroj a vodítko nastaviť, ako dlho, ako pomocou D pracky. Balík obsahuje: 1 x Mačka Postroj a Vodítko Nastaviť Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania počet: //global.cainiao.com/ alebo www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Objednávky a prepravné 1. Dokončite, prosím, vašu platbu do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo bude objednávka zrušená zo systému automaticky.Prosím, uistite sa, že dodacia adresa a kontaktné údaje sú správne a úplné. 2. Normálne, budeme doprava zadarmo tovar vám čína príspevok air mail, prosím, kontaktujte nás prvý, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností. Hodnotenia a servis 1.Ak ste spokojní, prosím, nám prospech zanechať 5 hviezdičiek postive spätnú väzbu po prijatí položky. 2.Zaviazali sme sa k vašej úplnej spokojnosti. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správy, ak existuje akékoľvek otázky.

Štítky: bebedero gatos, pes har, pes postroj nastaviť, cat hračka, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, Mačka, muž mačka postroj, predaj malého psa postroj, zábava zvieratko postroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet