Ženy Batoh PU Kožené Kabelky Multifunkčné Školské tašky Multi Vrecko Sladkostí Ramenný Módny Návrhár Luxusných Slávnej Značky Mäkké

€17.28


Tašky Majú Viac Batoh Metódy, Batohy, Tašky Cez Rameno, Crossbody Tašky, Kabelky, Ktoré Môžu Byť Použité Ako Matka, Tašky, Školské Tašky, Bežné Batohy. Čokoľvek, Čo Budete Chcieť.

Ľahkosť

Nepremokavé

Odnímateľný Ramenný Popruh Nastaviteľná Dĺžka

Multi Vrecku Dizajn Anti Theft Zadnej Vrecku Prenosné Bočné Vrecko

Intímne Predné Vrecko

Kvalitný Hardvér, Pohodlné A Prenosné

Ísť Pracovať, Cestovať, Ísť Výlet, Prejdite Do Knižnice, Ísť Do Posilňovne, Vhodné Na Rôzne Príležitosti

POZNÁMKA: Všetky fotografie sú zhotovené profesionálnym fotografom vám predstaviť najviac realistické obrazy produkt POZNÁMKA: môže byť mierne farba descrepancy medzi obrázky a produktov vzhľadom na iné osvetlenie,nastavenia fotoaparátu a farbu sensitivensee. POZNÁMKA: je prirodzené, že tam môže byť nejaká vôňa na výrobku, v dôsledku výrobných procesov,malo by ísť preč shorty po niekoľkých dňoch vetrania. POZNÁMKA: môže byť 1-3 cm rozdiel vo veľkosti vzhľadom na rôzne meracie metódy a ľudské chyby.

Zvláštne okolnosti: do 60 dní na dosiahnutie miesta určenia, zvláštne okolnosti zahŕňajú: dovolenka,špeciálne počasie, politiky úpravy, vzdialených oblastiach, atď.

...............O spätnú väzbu...............

1. mohli by sme urobiť veľkoobchod a drop shipping. 2. Zašleme vám to v o 1~5 pracovných dní, ak nie je skladom,budeme s vami v kontakte v čase,aby ste mohli zmeniť na iný štýl, alebo objednávku zrušiť. 3. Ak sa vám balík,prosím, pozrieť sa na to a dajte nám 5star "výborný" spätnú väzbu,ak sa vám nepáči to,prosím, povedzte nám,my vám ho zmeniť na vás. 4. Zber pozornosť obchod. Užite si extra zľavu. 5. Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a dajte nám vedieť,tu všetci členovia tímu SME TOP FASHION, vďaka za váš nákup ešte raz!Prajeme vám šťastný nakupovanie!!! S pozdravom!

Štítky: louis vuittin batoh, batoh prada, batoh z, batoh femal, luxusný batoh ženy tašky dizajnér 2020, luxusné kabelky ženy tašky dizajnér korss, min žena batoh, ručné batoh kabelka, pánske luxusné dizajnér batoh, matka ženy batoh.


( 4 Hodnotenie )

Počet