Safety car bočné zrkadlo skladací držiak pre Qashqai/X-trail (-2017) originálne auto bočné zrkadlo sklopné/systém otvárania

€16.79


Safety car bočné zrkadlo skladací držiak pre Qashqai/X-trail(2014-2017)

pôvodné auto bočné zrkadlo sklopné/systém otvárania

Skontrolujte prosím vaše pôvodné auto zrkadlo connetcor opatrne, ak nie sú inštalované s našimi

produkt, môžete uchovávať vaše peniaze.

Funkcie>>>>>>........................................................................

1 stlačte, Prosím, diaľkové blokovanie tlačidlo, potom obe bočné zrkadlá bude zložený automaticky

2 stlačte, Prosím, diaľkové odomknutie tlačidlo, potom obe bočné zrkadlá bude automaticky otvorila

3, Jednoduchá inštalácia

Vezmite prosím na vedomie: (1) Vozidlo s pôvodnou elektrický skladací funkcia je suiatble (2) Sme radi, že

pomôže vybrať viac suiatnle produkty, ale mohli by ste, prosím, na vedomie, vaše auto rok a model auta, ak ste

objednávky (3) predávame ju s ručným a diagram, jednoduchá inštalácia.

Technické Parametre:>>>>>>

Fotografie Výrobkov>>>>>>

Vybavené modely áut:>>>>>>

Pre Qashqai/X-trail(rok 2014-2017)

Upozornenie:iba auto s pôvodnou elektrický skladací funkcia je vhodná.

Produkt Výhody:>>>>>>

1.Canbus technológie / Pôvodné CANBUS dizajn.

2.F alebo obe bočné zrkadlá skladanie /otvorenie automaticlly

3.Obe bočné zrkadlá skladanie/otvorenie diaľkovým

5, Trezor položky. žiadne poškodenia pôvodného vozňa

6.Stabilný výkon,dlhodobá životnosť

Balenie Show: >>>>>>

Jednoduché balenie na ochranu položka bezpečne dodanie

Dodanie Detaily:>>>>>> 1,Pracovné dni(nie vrátane sviatkov) zvyčajne 3-7days DHL/UPS/TNT/EMS ak je vaša objednávka nižšia ako 10pcs. Ak vaša objednávka viac ako 100ks, trvá 7-10 dní na prípravu dobre, ak objednávky QTY je viac ako 500sets, trvá 20-35 dní dokončiť výroby, pre viac QTY, pls poraďte sa so našich predajných o presnom termíne dodania pred poslal platbu na nás, Ak je výrobok označený ?Doprava Zadarmo?, budeme platiť prepravné náklady na kuriéra. Kupujúci iba v tom musí zaplatiť za produkt(y) a dovozné dane, ak je to potrebné. Doprava zadarmo krajiny nasledovne:>>>>>> USA, Kanada, Mexiko, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Belgicko, Švédsko, Švajčiarsko, Holandsko, Monako, nemecko, Luxembursko, Nórsko, Španielsko, Írsko, Portugalsko, Rakúsko, Grécko, Dánsko, Maďarsko, Nový Zéland, Japonsko, Južná Kórea, Vietnam, Singapur, Malajzia, Taiwan, Macao, Hongkong, Bulharsko, Cyprus, Estónsko, Lotyšsko, Litva, Malta, Slovensko, česká Republika, Maďarsko, Rumunsko, Guernsey, San Marino, Jersey, Pakistan, spojené arabské emiráty, Bahrajn, Irán, Katar, Kuvajt, Jordánsko, Turecko, Irak, Izrael, Libanon, Omán, Saudská Arábia, Sudán, Sýria, Jemen, Čile, Kostarika, Dominikánska Republika, Peru, Argentína, Brazília, Kuba, Jamajka, Uruguaj, Antigua, Aruba, Bahamy. Ak NIE ste z jednej z vyššie uvedených krajín, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Najlepší Servis a Záruky :>>>>>> 1,Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci 5.12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mnth záruky. 6. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky na predkladanie ponúk na a víťazný túto aukciu! Vaše Valuble spätná Väzba:>>>>>> Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

O nás:>>>>>>...................................................................................

Spoločnosť Schopnosť:

1.S Unikátne technické výhody v CAN a LIN.

2. Vynikajúci po-predajný servis, s asi 8 rokov skúseností v tejto oblasti.

3.OEM akceptované

4.Vysoká kvalita výroby produkcie

5.Má tím profesionálnych R&D Inžinier

6.Konkurencieschopné ceny

7.Skvelé Zľavy Na Kontinuálne Objednávky

8.Prispôsobiť Vašu Značku/Logo prijať

9.Exkluzívne zásuvky,jednoduché na inštaláciu

Overovací :>>>>>>

sme na štátnej úrovni high-tech podnikov s excellet kvality, až teraz, naše výrobky prešli cez tieto certifikáty sú napríklad tieto :

Štítky: spätné zrkadlo, qashqai zrkadlo strieborné, zadný stierač toyota yaris, porsche zrkadlo sklopné, passat auto bočné zrkadlo sklopné, obojstranné zrkadlo sklopné, značka x, toyota, qashqai j11 vites, livina sklopné zrkadlo, zrkadlo nissan qashqai.


( 2 Hodnotenie )

Počet