5 ks 4 Štýly Maska Držiteľ Masku Nastaviteľným Šnúrkou Háčik Farba Náhodné Drop-dôkaz Maska na Krku ozdobná šnúrka na uniforme

€2.42


4 typy maska držiteľov masku Nastaviteľným šnúrkou háčik Anti-stratil anti-drop maska na krku visí

Funkcie:

1. Pohodlné a praktické: Podpora uši a ľahko dýchať, Udržať tvár tesne zavreté, nerobte sami špinavé alebo hodiť maska, keď ste si to, alebo dať do vrecka.

2. Osoba, ktorá to potrebuje-visí malý háčik na elastické kapely na masku. Len ako držiak pohárov, len presuňte ho nad hlavou a nosiť ako náhrdelník. Bude pracovať s vaším existujúcim sluchadla, alebo čelenku.

3. Keď nie ste na sebe masku, udržiavať ho okolo krku. To je veľmi vhodné pre beh pochôdzky, jesť, chatovanie alebo volania v sociálnych situáciách.

4. Zadarmo veľkosť pre každého, môže byť použitý s jednorazové a opakované použitie masky-pri nakupovaní alebo stravovanie v reštauráciách, môže byť použitý s jednorázové masky alebo bavlna masky.

5. Hands-free, ľahké a pohodlné, nastaviteľné pracky, ideálny pre mužov a ženy všetkých veľkostí. Veľmi vhodné pre zdravotné sestry, lekári, učitelia, čašníci, čašníci, hygienikov, zubárov, potraviny, základná pracovníkov, zdravie, vláda, bezpečnosti, polície a ostatných zamestnancov, ktorí nie vrátane masky

6. Nastaviteľné pružnosť, viac pohodlné a pevné na nosenie. Vhodný aj na klobúky, jazda na bicykli, masky, atď.

7. Nastaviteľná dĺžka, pohodlné a bezpečné, pohodlne zavesiť na krk a tvár opierku hlavy a ušné chrániče. Ľahko sa nasadzuje a vzlet.

8. Zábavné a roztomilé kolorovaná kresba návrhu, vaše dieťa bude veľmi rád.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 40*1 cm/15.75*0.39 v

Materiál: PVC materiál

Zoznam balíkov:

1*Bočný Kryt Ozdobná Šnúrka Na Uniforme

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby 1-3 cm tolerancia. Ďakujeme!

2. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás , poskytneme vám úprimne.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: dámske sako plein, slnečné okuliare double b, mazda 3 okno šev, toyota čepeľ svetlá, dotykový displej sma515f, dámske sako rauga, tylu ľalia dolina, slnečné okuliare double f, krku šatka adidas.


( 0 Hodnotenie )

Počet